Connect with us

Prin Oras

PE TESZARI L-AU CAM ALUNGAT AFACERILE DIN UNGARIA: RCS RDS și-a vândut afacerile din Ungaria unei companii maghiare. Valoarea tranzacției se ridică la 625 de milioane de euro

Alex Campian

Published

on

PE TZESARI L-AU CAM ALUNGAT AFACERILE DIN UNGARIA: RCS RDS și-a vândut afacerile din Ungaria unei companii maghiare. Valoarea tranzacției se ridică la 625 de milioane de euro

S-a încheiat auditul demarat în luna martie 2021 a DIGI Ungaria, ca urmare compania 4iG Nyrt a semnat contractul cu grupul român RCS RDS pentru cumpărarea afacerilor acestuia din Ungaria, transmite site-ul Hvg.hu, care citează un comunicat al companiei ungare.Valoarea tranzacției este de aproximativ 625 de milioane de euro, aproximativ 232 de miliarde de forinți, potrivit comunicatului companiei 4iG Nyrt. Tranzacția se va finaliza în luna ianuarie anul 2022, după aprobarea autorităților de la Budapesta.Odată cu încheierea tranzacției și cu achizițiile făcute în ultimul an, 4iG Nyrt devine unul dintre cei mai importanți actori din Ungaria în domeniul serviciilor de telecomunicații. În același timp, mai scrie Hvg.hu, grupul de firme intenționează să-și construiască o poziție importantă pe piața telecomunicațiilor din Balcanii de Vest.Potrivit Hvg, hu, DIGI Ungaria s-a aflat pe locul doi la capitolul servicii de voce, internet și TV prin cablu, dispunând de o tehnologie de top prin fibră optică și cu un sistem sateliți care asigură servicii pe întreg teritoriul Ungariei.În 2019, DIGI a oferit servicii de telecomunicații în Ungaria, în rândul companiilor din Ungaria a fost prima companie și în regiune printre primele companii care a introdus cele mai rapide servicii de internet (10 GB/ s).Ziar de Cluj a scris despre nenumăratele probleme ale acestei companii şi despre interferenţa unor politicieni (unul este Vasile Dîncu, azi mare ministru de “cultura Securităţii” al Ministerului Apărării Naţionale) în activitatea acestei.CITEŞTE: Dacă întâmplător vă întrebați de ce se închid stațiile DIGI 24 vă spune Darius VâlcovCITEŞTE: RCS&RDS îşi face sistem paralel de măsurare a audienţelor cu Vasile Dâncu, de 5 ori mai tare decât Kantar MediaCITEŞTE: După 7 ani de pierderi, CFO Integrator Cluj-Napoca, firma care se ocupă de introducerea cablurilor aeriene în subteran, a avut 5 ani consecutivi de profit. Compania a încheiat anul 2019 cu profit de peste 1 milion euroCITEŞTE: Teszari cumpără Prima TV, prin proxyul Adrian Tomşa

Source link

Facebook Comments Box

Prin Oras

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Diana Petrescu

Published

on

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile Someșului, conferind un aer proaspăt și îmbietor. Primarul Emil Boc, aflat în plină campanie electorală, nu ratează ocazia de a sublinia aspectul verde al orașului. “Vă invităm la relaxare și mișcare!”, a transmis acesta, evidențiind, în același timp, preocuparea pentru mediu și promovarea activităților în aer liber.

Cu toate că malurile Someșului arată încântător în această perioadă, nu putem trece cu vederea faptul că în ultimii ani s-a construit intens pe aceste terenuri. În ciuda acestor aspecte, imaginile selectate cu grijă de echipa de comunicare a primarului Emil Boc scot în evidență zonele care emană frumusețe și arată foarte bine.

Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!

 

Malul Someșului, Cluj!
Malul Someșului, Cluj!

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Maria Costea

Published

on

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene. Pe măsură ce infrastructura și spațiile verzi sunt dezvoltate și îmbunătățite, Someșul devine tot mai asemănător cu malurile Senelui, râul emblematic al Parisului.

Această transformare nu este doar o simplă coincidență, ci reflectă eforturile continue ale autorităților locale de a îmbunătăți calitatea mediului urban și de a crea spații publice atractive pentru locuitori și turiști. Prin investiții în parcuri, promenade și alte facilități recreative, malurile Someșului devin tot mai mult un loc preferat pentru plimbări și relaxare.

Compararea cu Sena pariziană sugerează nu doar o schimbare fizică, ci și o transformare culturală și socială în comunitatea locală. Această evoluție reflectă dorința de a integra natura și frumusețea peisajului în viața urbană, oferind locuitorilor o oază de relaxare și reîmprospătare în mijlocul orașului.

În final, această transformare a malurilor Someșului demonstrează potențialul incredibil al dezvoltării urbane sustenabile și al revitalizării spațiilor naturale în cadrul orașelor moderne.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Prin Oras

Musafiri noi in Parcul Central

Diana Petrescu

Published

on

Tocmai că treceam azi prin parc și am observat doi bătrânei care se uitau în sus intr-un copac. Inițial am crezut că se uită după vreo veveriță sau vreo ciocănitoare, dar ce să vezi …  într-o scorbură erau 2 bufnițe.. 😮… Una a zburat în celălalt copac iar cealaltă a rămas în scorbură ( probabil există şi pui acolo.)

Poate au mai observat și alții ( eu abea aci 😀 ) dar din câte am înțeles nu sunt de multă vreme “stabiliți” acolo … ( bătrânul zicea că ii urmăresc de ceva vreme cu nevastăsa și mereu le si fac poze 😊 ) .  a spus Tunde Pop trecătoarea care a observat bufnițele.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite