Actualitate

Cetățean Britanic Arestat pentru Agresiune și Tentativă de Tâlhărie în Cluj-Napoca (Video)

Unul dintre cei doi bărbați care au intrat în casa unui clujean și l-au agresat fizic a fost arestat. Bărbatul reținut este cetățean britanic.

Incidentul a avut loc pe 18 iunie 2024, în Cluj-Napoca. Două persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat și l-au agresat.

Potrivit IPJ Cluj, pe 6 iulie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 24 de ani, cetățean britanic, cercetat pentru tentativă de tâlhărie.

 

În data de 18 iunie, în jurul orei 08:52, două persoane au pătruns în imobilul unui bărbat de 32 de ani din Cluj-Napoca. Aceștia l-au agresat fizic, iar când bărbatul a strigat după ajutor, au fugit. Din cercetările polițiștilor a reieșit că unul dintre cei doi bărbați suspectați de comiterea faptei s-a întors în țară pentru a obține prin constrângere sume de bani și bunuri de la victima agresiunii”, a transmis IPJ Cluj.

 

În cadrul anchetei derulate sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat instanței, care a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 30 de zile.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Cele mai mari supermarketuri din Europa

Industria de retail din Europa este dominată de lanțuri mari de supermarketuri, care acoperă o…

2 days ago

Cluj, Piața Unirii în anii ’40: O călătorie în timp către inima orașului de odinioară

Piața Unirii, inima istorică a Clujului, ne dezvăluie un crâmpei din trecut printr-o imagine surprinsă…

5 days ago

Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis în 2026 sub brandul Hampton by Hilton, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Complexul turistic Beliș-Fântânele din județul Cluj va fi redeschis în 2026 sub brandul internațional Hampton…

6 days ago

„Când o vedea Dunărea asemenea dig, își cere scuze și face cale întoarsă” – Improvizațiile care par să stârnească râsul în fața forței naturii

Într-o nouă încercare de a ține piept apelor Dunării, ne întâmpină un „dig” improvizat, format…

6 days ago

Reprezentanța Ford în Clujul anului 1930 – Povestea lui Nicolae Brudan Poruțiu

prezența unui brand auto atât de renumit precum Ford era un simbol al modernității și…

1 week ago