Administratie

Consultare Publică privind Viitorul Skatepark Indoor din Cluj-Napoca: Emil Boc Adresează Întrebarea – „Susțineți sau Nu un Astfel de Proiect?

În contextul susținerii mișcării și a sportului, primarul Emil Boc anunță planurile de construire a unui skatepark de interior în Cluj-Napoca. Într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook, edilul îi încurajează pe clujeni să contribuie cu propuneri pentru locația acestui proiect, menit să completeze infrastructura actuală.

Dragi clujeni,

Aș vrea să vă consult într-o problemă. În urma multiplelor propuneri pe care le-am primit în decursul timpului de la clujeni de toate vârstele, de a realiza la Cluj un skatepark de interior, am luat decizia de a promova în bugetul pentru anul 2024 construcția unui skatepark indoor, care să completeze cele două skateparkuri de exterior pe care le avem în prezent în Cluj-Napoca. Aș vrea să vă consult cu privire la locația viitorului skatepark. Împreună putem concretiza încă un proiect care susține mișcarea, sportul și tot ceea ce înseamnă sănătate“, a declarat primarul Emil Boc.

În prezent, orașul dispune de două skateparkuri în aer liber, situate în Parcul Rozelor și în Baza sportivă La Terenuri din Mănăștur. Noul skatepark de interior va fi o adiție importantă pentru comunitate, permitând practicarea sporturilor extreme în condiții favorabile, în special în perioada iernii sau a anotimpului ploios.

Administrația locală a identificat trei posibile locații pentru noul skatepark:

  • Baza sportivă Gheorgheni
  • Baza sportivă „La terenuri”
  • Parcul Detunata

Pentru a implica comunitatea în procesul decizional, primarul Boc a îndemnat clujenii să-și exprime opiniile și să transmită recomandări privind locația proiectului. “Vă rog să îmi scrieți în comentarii recomandările voastre cu privire la viitoarea locație, dacă susțineți sau nu un astfel de proiect”, a adăugat edilul.

Recomandările și opiniile exprimate de către locuitorii orașului vor fi centralizate până pe 12 februarie, dată la care proiectul de hotărâre al bugetului local pentru anul 2024 va fi supus spre aprobare. Oportunitatea de a avea un skatepark indoor în Cluj-Napoca reprezintă un pas semnificativ în extinderea infrastructurii dedicate sporturilor extreme și promovarea unui stil de viață activ în rândul comunității.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

6 days ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

6 days ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

1 week ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

1 week ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago