Categories: Eveniment

Cel mai nou drum din oraș a luat tribut O ENTORSĂ: Primarul Boc a apreciat rapiditatea lucrărilor, dar oamenii spun că e furt pe bani publici

Promisiunile primarului Emil Boc spuneau că în 1 Mai, Bulevardul 21 Decembrie 1989 va fi inaugurat. Mai este o săptămână şi poate vor fi finalizate lucrările, dar oamenii spun că în multe locuri s-a lucrat de mântuială. Deja o femeie s-a ales cu o entorsă în trotuarul de pe 21 Decembrie. 
Edilul Clujului, Emil Boc, s-a lăudat de curând la un post de radio local cu Bulevardul 21 Decembrie proaspăt renovat, care, conform spuselor sale, va schimba faţa oraşului. Din avion poate arată bine, dar încercat mai de aproape trortuarul cel puţin, e plin de “capcane”. De curând o tânără s-a ales cu o entorsă la gleznă de bune ce sunt lucrările pentru care municipalitatea a scos bani serioşi. 

“Aceste noi pietre de trotuar în centru sunt făcute așa ca lumea să se accidenteze cât mai ușor. Mergând acasă prietena s-a blocat tare în aceste capcane și a rămas cu o entorsă gravă a gleznei. Durata vindecării este peste o săptămână, ea fiind obligată să stea acasă în primăvara reapărută. Am auzit și de alte persoane cazuri similare. Inacceptabil! Ce măsuri luăm?”, a scris Bán Attila pe pagina de Facebook Clujul Civic. 

Dar omul nu e singurul care a constatat proasta calitate a lucrărilor de pe Bulevard. Mai sunt şi alţi nemulţumiţi care acuză că astfel de lucrări se traduc în furt pe bani publici în cazul în care vor fi recepţionate în halul în care arată acum.

“Ieri am traversat pe ambele sensuri pe jos tronsonul proaspăt renovat dintre biserica SF. Petru și Prefectură. Cu toată indulgența nu poți parcurge nici măcar un metru fără să constați prosta calitate a lucrărilor. Cred că exact aici în calitatea lucrărilor publice se comite cel mai mare furt din bani publici. Același stil de mântuială se regăsește și în fața catedralei, pe Eroilor, pe Memorandumului și peste tot unde acționează primăria”, a comentat Elek Levente. 

Oamenii spun că nu ar trebui tolerată aşa o calitate mizerabilă a lucrărilor din Cluj-Napoca şi că mai toate trotuarele nou facute sunt la fel. “Aceleaşi denivelări şi muncă mizerabilă… pavări în valuri… fff urât ca să nu mai zic de periculos…” Şi da, cineva care a comentat postarea spune că a văzut cum o persoană cu deficienţă de vedere, s-a împiedicat și a căzut pentru că “sunt făcute de pomană cum se zice, oraș de – 5 stele”.

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

16 hours ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

17 hours ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago