Categories: Eveniment

Cum s-au simțit turiștii blocați în terminalul plecări al Aeroportului Cluj: ”E horror copiii plâng, nimeni nu îi ajută nici măcar cu o apă caldă pentru prepararea laptelui”

Sute de turiști care urmau să zboare în vacanță în Egipt, cu o cursă charter de la Cluj-Napoca, la Hurghada au rămas captivi în terminalul plecări. Avionul a întârziat mai multe ore, iar reprezentanții aeroportului clujean nu i-ar fi ajutat, potrivit spuselor unui turist din aeroport.
 

Destinaţia “vedetă” a aeroportului clujean, Hurghada – Egipt, a suferit de curând o lovitură de imagine puternică. Din cauza unei defecţiuni la o aeronavă a companiei Hi Sky, sute de turişti au rămas blocaţi în aeroportul din Cluj-Napoca, în aşteptarea unei alte aeronave care să  îi transporte la destinaţie. Apoi, toate cursele care urmau să plece spre aceeaşi destinaţie au suferit decalaje de orar. 

Turiştii care au rămas blocaţi în terminalul plecări al aeroportului au fost revoltaţi pe situaţia creată şi spun că ar fi aşteptat mai mult ajutor din partea reprezentanţilor aeroportului, dacă tot au fost abandonaţi de reprezentanţii companiei aeriene, în sensul că nu au primit informaţiile necesare, clare şi la timp. 

“Buna ziua, sunt blocat pe aeroportul din Cluj-Napoca eu şi încă 200 de pasageri de mai bine de 5 ore, trebuia să plecăm spre Hurghada. Avionul e stricat nimeni nu ne spune nimic nu ni se oferă mâncare, băutură. Sunt o mulţime de copii mici aici.

Compania cu care trebuia să plecăm e Hi Sky. Telefoanele reprezentanţilor companiei sunt închise, nimeni nu ştie nimic. Din ultimele informaţii problema e minoră, dar nimeni nu îşi asumă responsabilitatea reparării aeronavei. Din ultimele informaţii se pare că ar urma ca o aeronavă să plece într-o oră din Hurghada spre Cluj (4 ore drumul) care ar urma să ne ducă la destinaţie”, ne-a scris un turist pe numărul de WhatsApp al redacţiei sâmbătă noaptea. 

Omul spune că ar fi aşteptat mai mult sprijin din partea autorităţilor aeroportuare, din moment ce compania aeriană nu le putea rezolva problema mai repede, în aeroportul din Cluj-Napoca fiind blocate multe familii cu copii mici care ar fi avut nevoie de apă caldă pentru prepararea laptelui necsar micuţilor.  

“E horror copiii plâng, nimeni nu îi ajută nici măcar cu o apă caldă pentru prepararea laptelui pentru copii. Au rămas doar pasagerii în terminalul plecări, reprezentanţii aeroportului pur şi simplu ne au închis aici ca pe nişte şobolani. 

Trebuia să decolăm la ora 20:00, dar noi la ora 1:12 aşteptăm ca într-o oră o aeronavă Hi Sky să vină spre noi”, a mai scris turistul dezamăgit că nu a avut parte măcar de omenie, dacă ghinionul a picat tocmai pe aeronava cu care trebuiau să decoleze ei in vacanţă. 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago