Categories: Eveniment

Filmul dublei crime din Cluj. “Ăsta era pe hol, cu cuţitul în mână”. Un tânăr și-a ucis mama şi bunica cu un cuţit

Bărbatul are 30 de ani si se ştie că are problemele cu drogurile. Descoperirea şocantă a făcut-o chiar fratele suspectului, alertat de faptul că cele două femei nu mai răspund la telefon. Anul trecut, în urma unui scandal, tânărul primise ordin de restricţie. Nu avea voie să se apropie de mama sa. Doar că femeia şi-a retras atunci plângerea, anunță Observator Tv.Oroarea s-a întâmplat într-o comună de lângă Cluj Napoca. Tânărul de 30 ani, internat în trecut pentru probleme cu droguri, s-a transformat în călăul mamei şi al bunicii. Într-o clipă, le-a atacat pe cele două femei cu un cuţit şi le-a ucis.Nenorocirea a ieşit la iveală după ce femeile n-au mai răspuns la telefon, iar tatăl individului, un cetăţean arab, a intrat în panică. L-a sunat pe fratele suspectului şi l-a rugat să afle de soarta lor.Când a ajuns în faţa uşii, bărbatul a încremenit. Ucigaşul stătea în faţa apartamentului, cu cuţitul în mână. Fratele, speriat că ar putea cădea şi el victimă furiei de nestăvilit, a fugit şi a sunat imediat la poliţie.„Ăsta era pe hol, în mijlocul holului, în bustul gol, cu cuţitul în mână. Şi a zis: Dispăreţi de aici! S-au speriat şi au plecat. A coborât după el cu cuţitul. I-a dat un picior în portieră şi a zis vă omor. Apoi a intrat Poliţia, el era pe fotoliu, s-a pus pe burtă singur”.Cele două femei n-au avut nicio şansă.
Odată cu politiştii, la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă SMURD. Victimele pierduseră insă mult prea mult sânge, astfel că medicii au constatat doar decesul.
Tânărul n-ar fi la primul episod violent. Şi-ar mai fi ameninţat rudele în trecut, însă nimeni n-a crezut că va trece la fapte.„La data de 31 august a.c., în jurul orei 14.20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că la un imobil din localitatea Baciu, un bărbat amenință că își va ucide mama și bunica.La fața locului, a fost găsit un bărbat, în vârstă de 33 de ani, precum și două femei decedate”, au precizat surse apropiate de anchetă, potrivit stiripesurse.ro.

Source link

Facebook Comments Box
Diana Petrescu

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago