Categories: Eveniment

Fulop, nervos pe arbitri, după meciul cu CFR Cluj: „Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”

Centralul partidei și arbitrii din cabina VAR l-au iertat inexplicabil de un cartonaș roșu pe atacantul CFR-ului, Emmanuel Yeboah. Aproape de mijlocul terenului, în minutul 70, Yeboah a avut o intrare criminală asupra lui Lorand Fulop: ghanezul a sărit cu ambele picioare în față, lovindu-l cu talpa pe tibia stângă pe mijlocașul lui U Cluj.Atacantul ”șepcilor roșii” a fost dezamăgit de reacția arbitrului Radu Petrescu, pe care-l acuză că nu i-a vorbit civilizat, dar și de reprezentanții din camera VAR, unde se afla și arbitrul Sorin Costreie, care nu au semnalat, în opinia sa, eliminarea ghanezului de la CFR.”Am pierdut un joc pe care nu meritam să-l pierdem, din două penalty-uri, două faze fixe, suntem supărați.Probabil că au fost cele două penalty-uri, dar a fost și o fază în minutul 70 când îmi rupe piciorul. Păi, nu există VAR? Dacă nu vede pe teren, ok, dar nu există VAR? Pentru astfel de faze există VAR. Dacă zici ceva, te ia cu ’mă’!Nu înțeleg. Avem VAR pentru fazele astea. Să-i dea roșu. Ce să-i mai spun arbitrului, dacă mă ia cu ’mă, ce vrei, mă’.Păi, astea sunt discuții, suntem pe stradă? Nu se poate așa ceva. I-am arătat lovitura. Trebuia să vadă, era lângă noi, Nu ai cum să nu dai roșu într-o astfel de fază. Ridică talpa, bagă piciorul”, a spus Fulop, la flash-interviul de la final, porivit Digi Sport.„Îmi rupe piciorul! Te duci să te uiți la VAR, că d-aia e VAR. Dacă îi zici ceva, te ia cu «Mă». Avem VAR pentru fazele astea. Așa ni s-a explicat, că, dacă e cartonaș roșu, intervine VAR-ul. Arbitrul mă ia cu «Ce vrei, mă?». Suntem pe stradă, unde suntem? Nu se poate așa ceva! I-am arătat și piciorul cu sânge, degeaba”, a mai spus Fulop potrivit Gazeta Sporturilor.

Source link

Facebook Comments Box
Diana Petrescu

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

20 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

20 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago