Eveniment

Lineup-ul de excepție al Festivalului Massif 2024: Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky și alții aduc magia muzicii în Poiana Brașov

În perioada 14-17 martie 2024, Poiana Brașov va găzdui cel mai nou și așteptat concept de divertisment montan din România, Festivalul Massif. Organizatorii au dezvăluit lista primilor artiști care vor încânta publicul cu spectacolele lor captivante.

Abordând o combinație îndrăzneață între activitățile montane deosebite și diversitatea genurilor muzicale, cea de-a doua ediție a Festivalului Massif se anunță a fi una memorabilă. Printre artiștii care vor urca pe scenele evenimentului se numără nume sonore precum Chase & Status, Mahmut Orhan, Netsky, Valeron, Shimza, GORDO, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote și Grigoré. De asemenea, artiști români apreciați precum Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude și The HollyGood Gang completează un lineup impresionant.

Chase & Status, trupa britanică de succes, va aduce pe scenă hit-uri consacrate precum “Time” și “End Credits”. Cu o carieră impresionantă începută în 2003, membrii Saul Milton și Will Kennard au transformat pasiunea pentru cultura rave într-un succes global.

Mahmut Orhan, DJ-ul și producătorul turc, va încânta publicul cu hiturile sale internaționale, inclusiv “Feel” și “Save Me”. De la debutul său în 2015, Mahmut Orhan a devenit un nume cunoscut în industria muzicală, acumulând milioane de vizualizări pe TikTok.

Netsky, DJ și producător belgian, a traversat o evoluție remarcabilă, de la nominalizarea la categoria “Best Upcoming Producer” la Drum & Bass Arena Awards la primirea Premiului Cultural Flemish pentru muzică în 2015. Stilul său inconfundabil îmbină elemente de drum and bass cu influențe pop și electronice.

Dub FX, artistul australian cunoscut pentru creativitatea sa în combinarea ritmurilor hip hop, reggae și drum and bass, va fi însoțit pe scena G.O.A.T. de saxofonistul britanic Mr. Woodnote.

Shimza, artistul sud-african de afro house, și GORDO, fostul rapper rebranduit către house și techno, completează un lineup divers și incitant.

Wilkinson, DJ-ul și producătorul britanic de drum and bass, va aduce pe scena Festivalului Massif stilul său distinct și apreciat la nivel internațional.

Valeron, recunoscut ca cel mai apreciat DJ din Mykonos, adaugă o notă inovatoare scenei muzicale locale prin îmbinarea instrumentelor tradiționale grecești cu ritmurile electronice.

Grigoré, artist de deep & melodic house în ascensiune, promite o experiență muzicală inedită pentru publicul prezent la Festivalul Massif 2024.

Abonamentele pentru acest eveniment de excepție sunt disponibile pe bemassif.com, oferind iubitorilor de muzică și aventură posibilitatea de a experimenta cea mai intensă experiență de la munte în cadrul celui mai nou festival montan din Europa.

Facebook Comments Box
Calin Roman

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

1 day ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

5 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

6 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

1 week ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

1 week ago