Categories: Eveniment

Piața volantă Produs de Cluj îi așteaptă pe clujeni în Mănăștur

În intervalul 22-30 aprilie 2021, piața volantă Produs de Cluj se va stabili în parcarea unui supermarket din cartierul Mănăștur, în municpiul Cluj-Napoca.
Asociația Produs de Cluj, organizație implicată atât în combaterea pandemiei, cât și în sprijinirea economiei, a reușit să îndeplinească toate condițiile impuse de vremuri și a organizat, în condiții de maximă siguranță epidemiologică, piața volantă Produs de Cluj la Zalău, manifestare dedicată sărbătorilor pascale și promovării produselor tradiționale.

Potrivit reprezentanților forului administrativ județean, atât producătorii cât și vizitatorii au apreciat inițiativa și produsele prezentate, astfel încât s-a decis organizarea unui astfel de eveniment și pentru consumatorii și clienții fideli din municipiul Cluj-Napoca.

Prin urmare, între 22 și 30 aprilie, meșterii și producătorii locali vor putea fi găsiți pe Calea Florești nr. 56, în parcarea SUPECO, cu preparate tradiționale din lapte și carne, produse apicole, zacuști, dulcețuri, gemuri, sucuri și siropuri naturale, prăjituri și ciocolată de casă.

Se vor alătura, de asemenea, artizani cu har, care vor prezenta costume populare, podoabe lucrate de mână, obiecte de marochinărie sau jucării pentru cei mici.

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Cele mai mari supermarketuri din Europa

Industria de retail din Europa este dominată de lanțuri mari de supermarketuri, care acoperă o…

1 day ago

Cluj, Piața Unirii în anii ’40: O călătorie în timp către inima orașului de odinioară

Piața Unirii, inima istorică a Clujului, ne dezvăluie un crâmpei din trecut printr-o imagine surprinsă…

4 days ago

Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis în 2026 sub brandul Hampton by Hilton, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Complexul turistic Beliș-Fântânele din județul Cluj va fi redeschis în 2026 sub brandul internațional Hampton…

5 days ago

„Când o vedea Dunărea asemenea dig, își cere scuze și face cale întoarsă” – Improvizațiile care par să stârnească râsul în fața forței naturii

Într-o nouă încercare de a ține piept apelor Dunării, ne întâmpină un „dig” improvizat, format…

5 days ago

Reprezentanța Ford în Clujul anului 1930 – Povestea lui Nicolae Brudan Poruțiu

prezența unui brand auto atât de renumit precum Ford era un simbol al modernității și…

6 days ago