Categories: Eveniment

Poliția Cluj face angajări. Sunt peste 50 de posturi scoase la concurs

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a scos 54 de posturi la concurs, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă.
Posturile sunt următoarele: 2 posturi – agent de poliție, specialitatea cazier judiciar, statistică și evidențe operative, 2 posturi – agent de poliție specialitatea financiar, 1 post – ofițer de poliție specialitatea financiar, 1 post – ofițer de poliție – structura de securitate, 2 posturi – agent de poliție, specialitatea rutieră, 1 post – ofițer de poliție, specialitatea investigarea criminalității economice, 1 post – ofițer de poliție (inginer constructor), specialitatea logistică, 1 post – ofițer de poliție, specialitatea criminalistică, 35 posturi – agent de poliție, specialitatea ordine publică, 1 post – agent de poliție, specialitatea ordine publică – protecția fondului forestier și piscicol, 1 post – agent de poliție, specialitatea ordine publică – electronist, 1 post – ofițer de poliție, specialitatea informare si relații publice, 1 post – ofițer de poliție, specialitatea implementare proiecte, 1 post – agent de poliție, specialitatea reținere și arestare preventivă, 1 post de personal contractual – post barman, 2 posturi de personal contractual îngrijitor.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul oficial al IPJ CLUJ, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://cj.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Cererile împreună cu documentele în volum complet, specificate în anunț, vor trebui transmise doar online, la adresele de email specificate în fiecare anunț, în perioada stabilită pentru înscriere.

Procedura de concurs cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate proba de evaluare a performanței fizice, acolo unde este cazul, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate, examinarea psihologică și medicală a candidaților.

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

16 hours ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

16 hours ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago