Categories: Eveniment

Regal baschetbalistic la Cluj. U-BT a câștigat în prelungiri meciul cu Lietkabelis


Formația pregătită de Mihai Silvășan s-a impus în fața lituanienilor, scor 120-111, și a acumulat cea de-a șaptea victorie a sezonului în EuroCup.
Startul de meci a fost unul echilibrat în BT Arena. Situația a rămas la fel și în minutele ce au urmat, iar diferența dintre cele două echipe nu a fost mai mare de două posesii. Așadar, la finalul primului sfert, oaspeții conduceau cu 23-21.

În sfertul secund, clujenii au turat motoarele și au reușit să mărească ecartul. Chiar dacă deciziile de arbitraj au fost intens constestate din tribune, “studenții” și-au menținut ritmul și, la pauză, conduceau cu 44-36.

Imediat după revenirea de la vestiare s-a revenit la echilibrul din primul sfert. Totuși, ajutați și de tribune, elevii lui Mihai Silvășan au reușit să practice un joc eficient în ambele faze, iar diferența a crescut. Astfel, cu 10 minute înainte de final, scorul era 74-59 în favoarea gazdelor.

Oaspeții au forțat revenirea în ultimul sfert și s-au apropiat la un singur punct, iar tensiunea creștea în BT Arena. Aruncările de la mare distanță au reprezentat principala armă a celor două echipe într-un final de meci trăit în picioare de fanii clujeni. Lituanienii au egalat la 92 cu mai puțin de un minut până la final, iar în cele din urmă au trimis partida în prelungiri, scorul final fiind 97-97.

În prelungiri, oboseala a părut că își spune cuvântul în cazul ambelor formații. Cu toate acestea, “studenții” au reușit să treacă peste, să fie mai eficienți și să se impună în cele din urmă cu 120-111.

Cel mai bun marcator al echipei clujene a fost D.J. Seeley (25 de puncte, 3 pase decisive), urmat de Emi Cățe (20 de puncte, 4 recuperări) și Jarell Eddie (20 de puncte, 4 recuperări). 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago