Categories: Eveniment

Scandal pe o stradă din Florești. Au intervenit polițiștii

Polițiștii au intervenit pentru a aplana un scandal care a izbucnit, duminică după-amiază, pe o stradă din zona coloniei de romi din Florești.
Potrivit polițiștilor, scandalul a izbucnit duminică, în jurul orei 14.30, în plină stradă.

“Polițiștii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați despre faptul că, pe strada Tudor Vladimirescu, din localitatea Florești, județul Cluj, a avut loc o stare conflictuală spontană, între un bărbat în varstă de 43 de ani, din comuna Florești și fiul său de 25 ani. În urma discuțiilor în contradictoriu dintre cei doi, starea conflictuală a luat amploare, cei doi lovindu-se reciproc”, informează IPJ Cluj.

La sosirea echipajului de poliție la fața locului, persoanele care se aflau în stradă în acel moment au intrat în locuințe.

Polițiștii Secției 6 Poliţie Rurală Florești s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Sâmbătă, în aceeași zonă, polițiștii au acordat amenzi de peste 40.000 de lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație impuse de ordonanțele militare.

“Precizăm că, în zona respectivă, se acționează permanent împreună cu celelalte instituții, fiind instituite filtre. Astfel, sâmbătă, 11 aprilie, în urma acțiunilor desfășurate în zona străzilor Simion Bărnuțiu, Barbu Lăutaru, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Doja, Mihail Kogălniceanu, Colonia Nouă, Cloșca, din localitatea Florești au fost aplicate 14 sancțiuni, în valoare de 43.000 de lei, fiind legitimate 104 persoane”, a mai transmis Poliția Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Cele mai mari supermarketuri din Europa

Industria de retail din Europa este dominată de lanțuri mari de supermarketuri, care acoperă o…

1 day ago

Cluj, Piața Unirii în anii ’40: O călătorie în timp către inima orașului de odinioară

Piața Unirii, inima istorică a Clujului, ne dezvăluie un crâmpei din trecut printr-o imagine surprinsă…

4 days ago

Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis în 2026 sub brandul Hampton by Hilton, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Complexul turistic Beliș-Fântânele din județul Cluj va fi redeschis în 2026 sub brandul internațional Hampton…

5 days ago

„Când o vedea Dunărea asemenea dig, își cere scuze și face cale întoarsă” – Improvizațiile care par să stârnească râsul în fața forței naturii

Într-o nouă încercare de a ține piept apelor Dunării, ne întâmpină un „dig” improvizat, format…

5 days ago

Reprezentanța Ford în Clujul anului 1930 – Povestea lui Nicolae Brudan Poruțiu

prezența unui brand auto atât de renumit precum Ford era un simbol al modernității și…

6 days ago