Categories: Eveniment

Târgul Produs de Cluj, la AGRARIA 2023. Cât ține evenimentul

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, va participa cu standuri proprii la Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie AGRARIA 2023.
Manifestarea expozițională se va desfășura în Parcul Industrial TETAROM III din Jucu, în perioada 21-24 aprilie.

„Participarea la cel mai mare târg de profil din Transilvania este o reușită a proiectului Produs de Cluj, demarat în urmă cu 12 ani. Faptul că suntem din nou prezenți la AGRARIA este dovada seriozității partenerilor noștri tradiționali, artizani și producători. Calitatea exponatelor a fost, credem noi, argumentul decisiv pentru prezența noastră neîntreruptă la un târg de asemenea amploare”, a afirmat șeful CJ Cluj, Alin Tișe.

Expozanții prezenți la Târgul Produs de Cluj din incinta AGRARIA 2023 vor oferi publicului vizitator preparate alimentare tradiționale din lapte și carne, produse de patiserie, de la turtă dulce și ciocolată de casă la prăjituri, siropuri și sucuri naturale, miere de albine, vinuri și pâine de casă.

De asemenea, amatorii de dulce vor putea degusta deliciile preparate pe loc, plăcinte și clătite. Artizanii vor fi prezenți cu costume populare și podoabe lucrate de mână, articole de marochinărie și lavandă, dar nu vor lipsi nici producătorii de flori și plante aromatice.

Târgul „Produs de Cluj” este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj având ca partener principal TETAROM SA dar și alți parteneri precum Școala Populară de Arte ,,Tudor Jarda” Cluj-Napoca, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, Compania de Apă ”Someș” SA și Centrul AgroTransilvania și este derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago