Categories: Eveniment

“The Rock”, lovit de COVID-19. Actorul Dwayne Johnson și familia sa au fost testați pozitiv

Celebrul actor Dwayne Johnson, poreclit „The Rock”, a anunțat că el și familia sa au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19.
Actorul în vârstă de 48 de ani a anunțat într-o înregistrare video postată pe Instagram că el, soția și cele două fiice, în vârstă de 2 și 4 ani, au fost testați toți pozitiv în urmă cu trei săptămâni. 

”Soţia mea, Lauren, precum şi cele două fiice mici ale mele şi cu mine am fost testaţi pozitiv pentru COVID-19”, a spus el într-un mesaj video transmis pe Instagram.

”The Rock” a mărturisit că acesta a fost “unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie” și a povestit că fetițele au avut simptome ușoare vreo două zile, în schimb, pentru el și soția sa, Lauren , lucrurile au stat cu totul altfel.

”Acesta a fost unul dintre lucrurile cele mai dificile prin care a trebuit să trecem ca familie (…) Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, a povestit actorul. 

Dwayne a afirmat că familia sa a fost contaminată de prieteni foarte apropiaţi și le-a transmis fanilor că este optimist în ceea ce privește găsirea în viitor a unui vaccin, însă a subliniat că acum trebuie avută prudenţă în fața virusului.

”Cred că peste un an-doi lucrurile vor arăta diferit, însă asta va fi atunci. Acum trebuie să vă protejați – purtaţi măşti şi întăriţi-vă sistemul imunitar și gândiți-vă bine atunci când primiți pe cineva acasă – să fie testați” și-a sfătuit Dwayne Johnson fanii.

 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Noi Reguli pentru Șoferi: Ce Se Întâmplă Cu Cei Care Refuză Primirea Procesului-Verbal?

Poliția a anunțat recent modificări legislative relevante pentru șoferii amendați care refuză să primească procesul-verbal…

1 day ago

Controversele Ordonanței 84: Controversele Ordonanței 84: Teste DrugTest fals pozitive și medicamentele care te pot lăsa fără permis

Poliția Română avertizează că anumite medicamente pot avea efecte psihoactive și pot genera rezultate false…

1 day ago

GALERIE FOTO: Noile grădini urbane unesc comunitățile – Un nou parc va fi realizat în nordul Clujului pentru evenimente culturale, relaxare și conectare cu natura

Cluj-Napoca este cunoscut pentru dimensiunea sa culturală vibrantă și dinamică, pentru diversitatea sa istorică, pentru…

1 day ago

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

3 days ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

3 days ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

4 days ago