Categories: Eveniment

Trotinetist căutat de poliţie. A secerat un pieton pe trecere şi a fugit de la locul accidentului

Poliţiştii clujeni caută un trotinetist care a accidentat un tânăr care se afla în traversarea regulamentară a străzii Splaiul Independenței din Cluj-Napoca. 
“În data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 18.45, pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca, a fost înregistrat un accident rutier, soldat cu vătămarea unui tânăr, de 22 de ani, care ar fi fost accidentat de o persoană care circula pe o trotinetă.

Ulterior, persoana vătămată s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier pentru a sesiza evenimentul. Din primele informații, la data și ora menționată mai sus, tânărul de 22 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, ar fi fost accidentat de către o persoană necunoscută care circula cu trotineta, pe pista specială destinată acestor tipuri de mijloace, înspre strada George Barițiu.

După producerea accidentului, persoana care se afla pe trotinetă, deși ar fi constatat prin propriile simțuri faptul că a rezultat vătămarea unei persoane, a părăsit locul fără încuviințarea organelor în drept.

În continuare sunt efectuate verificări în vederea stabilirii identității persoanei care circula cu trotineta. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Persoanele care pot furniza informaţii cu privire la identitatea persoanei care se deplasa pe trotinetă, sunt rugate să sesizeze Poliția municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier sau să apeleze numărul unic de urgență 112!”, transmite IPJ Cluj. 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago