Info

Accident spectaculos: Mașina căzută de pe podul Traian Vuia, șoferul sub influența alcoolului – VIDEO

 

Siguranța a fost prioritizată în intervenția promptă a Pompierilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, la un accident rutier petrecut recent pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj-Napoca.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 18.40, pe strada Aurel Vlaicu, implicând un autoturism.

Primele cercetări au relevat că șoferul care se deplasa pe strada Traian Vuia a pierdut controlul vehiculului, acesta părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu mai mulți arbori, oprindu-se în curtea unui imobil.

Șoferul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,75mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto și alți doi pasageri au necesitat transport la spital.

În acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

La locul accidentului, două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au acționat rapid. Autoturismul a fost găsit avariat, aflat la o distanță semnificativă de partea carosabilă.

Pompierii au acordat asistență medicală și au intervenit pentru extragerea unuia dintre pasageri din autoturism, în timp ce echipajele SMURD și SAJ au consultat trei bărbați conștienți și cooperanți.

Toți cei trei au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

De asemenea, s-au luat măsuri de prevenire a incendiilor, precum decuplarea bornelor bateriilor, și s-au implementat alte măsuri de siguranță pentru persoanele implicate în accident.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

RIVUS: Proiect Inspirat de Dorințele Clujenilor – Parc, Spații Culturale, Fresh Market, Branduri în Premieră și Birouri Premium

RIVUS, cel mai nou proiect al grupului IULIUS, va deveni unul dintre cele mai complexe…

1 week ago

Aspecte neștiute din viața lui Florin Piersic: a înfiat o fată și i-a susținut educația

Florin Piersic este una dintre cele mai mari legende ale cinematografiei și teatrului românesc, având…

2 weeks ago

Doi salvatori montani din Cluj au absolvit etapa de vară a Școlii Naționale Salvamont

Doi membri ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat sub coordonarea Consiliului Județean Cluj, au…

2 weeks ago

Etapă importantă pentru metroul din Cluj: Mașinile de forat au trecut testele și urmează să fie livrate la Cluj – Video

Compania turcească Gulermak, câștigătoarea licitației pentru construirea metroului din Cluj, a publicat recent pe LinkedIn…

2 weeks ago