Info

Conducătoarea auto implicată în incidentul din Dej ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan

Un incident rutier petrecut în Dej marți noaptea a scos la iveală un rezultat surprinzător în urma testării unei șoferițe de 20 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de autorități, tânăra a intrat cu mașina în poarta unei case din municipiul Dej, iar polițiștii, sosiți la fața locului, au decis să o supună unui test de droguri utilizând aparatul drugtest.

 

Rezultatele testului au confirmat prezența unor substanțe psihoactive în organismul șoferiței, ceea ce a condus la decizia de a o transporta la spital pentru recoltarea de probe biologice. Inspectoratul de Poliție Județean Cluj a emis un comunicat, precizând că incidentul a avut loc pe strada Șomcutului în jurul orei 00.55, iar consecințele s-au limitat la pagube materiale.

 

Cercetările au fost demarate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Comunicatul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj subliniază importanța recoltării de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a consumului de substanțe interzise:

 

„La data de 27 decembrie, în jurul orei 00.55, polițiștii dejeni au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Șomcutului, din municipiul Dej. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. La fața locului a fost identificată o conducătoare auto, de 20 de ani, din județul Bistrița-Năsăud. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”

 

Acest caz subliniază importanța verificărilor riguroase ale șoferilor în trafic și necesitatea aplicării legii în cazul celor care încalcă regulile de siguranță rutieră.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

24 hours ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

5 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

6 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

7 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

1 week ago