Prin Oras

Cât Costă și Cine Deține cea Mai Scumpă Mașină din Cluj?

Un Lamborghini Aventador în valoare de 650.000 de euro se află în fruntea clasamentului celor mai scumpe mașini din Cluj.

Mașina, achiziționată printr-o societate comercială, este deținută de Ali Hashem, un rezident de origine irakiană stabilit de mult timp în România. Cunoscut pentru afacerile sale diverse din țară, se spune că Hashem a reușit să-și clădească o avere consistentă, inclusiv prin tranzacții cu bitcoin.

Se crede că Ali Hashem este sprijinit financiar de către părinții săi, oameni de afaceri irakieni influenți. În trecut, Hashem a mai deținut un alt Lamborghini, modelul Huracan. Acesta a optat pentru un Aventador complet din fibră de carbon, fără niciun component din plastic.

Cu o putere impresionantă de 610 cai putere, mașina este o adevărată forță a naturii. Cu toate acestea, Hashem a decis să o vândă, iar noul proprietar este Andrei Mănescu, un pasionat de jocuri video din Cluj.

Mănescu a declarat că are încredere deplină în achiziția sa, deoarece Hashem este cunoscut pentru grija sa meticuloasă față de mașini. Împreună cu Bogdan Căpușan, fiul celebrului constructor Chimu Căpușan, cei doi dețin cele mai spectaculoase și exclusiviste mașini din oraș.

Facebook Comments Box
Tudor Calinescu

Recent Posts

Cele mai mari supermarketuri din Europa

Industria de retail din Europa este dominată de lanțuri mari de supermarketuri, care acoperă o…

1 day ago

Cluj, Piața Unirii în anii ’40: O călătorie în timp către inima orașului de odinioară

Piața Unirii, inima istorică a Clujului, ne dezvăluie un crâmpei din trecut printr-o imagine surprinsă…

4 days ago

Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis în 2026 sub brandul Hampton by Hilton, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Complexul turistic Beliș-Fântânele din județul Cluj va fi redeschis în 2026 sub brandul internațional Hampton…

5 days ago

„Când o vedea Dunărea asemenea dig, își cere scuze și face cale întoarsă” – Improvizațiile care par să stârnească râsul în fața forței naturii

Într-o nouă încercare de a ține piept apelor Dunării, ne întâmpină un „dig” improvizat, format…

5 days ago

Reprezentanța Ford în Clujul anului 1930 – Povestea lui Nicolae Brudan Poruțiu

prezența unui brand auto atât de renumit precum Ford era un simbol al modernității și…

6 days ago