Prin Oras

Clujenii din turnurile de pe strada Frunzișului se confruntă cu ridicarea mașinilor de pe drumul privat din fața blocurilor.

Locatarii care s-au mutat în turnurile de pe strada Frunzișului, situată între cartierele Zorilor și Mănăștur, au fost neplăcut surprinși când au descoperit că mașinile lor au fost ridicate de pe strada din fața blocului. Această stradă este considerată proprietate privată, iar mulți locatari au fost confuzi și iritați de această acțiune, mai ales că nu au primit nicio avertizare prealabilă.

Într-o declarație oficială, Primăria a susținut că drumul este deschis circulației și că mașinile parcate în mod ilegal pot fi ridicate conform legii. Acest lucru a generat confuzie și nemulțumire în rândul locuitorilor, care au subliniat faptul că nu au primit nicio notificare cu privire la regulile de parcare sau la riscul de ridicare a mașinilor.

Pentru a-și recupera mașinile, locatarii au fost nevoiți să achite o taxă de ridicare a sechestrului în valoare de 500 de lei, precum și o amendă suplimentară de 330 de lei. Aceste costuri neașteptate au adăugat un stres financiar suplimentar și au stârnit indignarea comunității locale.

Această situație subliniază importanța comunicării transparente între autorități și locuitori în ceea ce privește regulile de parcare și respectarea proprietății private.

Incidentul a avut loc marți dimineața, în jurul orelor 9:30 – 10:00, când au fost ridicate aproximativ cinci autoturisme din zona respectivă.

Primăria Cluj-Napoca a reacționat afirmând că drumul este deschis circulației publice, iar mașinile parcate ilegal pot fi ridicate conform legii. “Se pot ridica autovehicule din acea zonă, având în vedere faptul că drumul respectiv este deschis circulației publice, iar mașinile ocupau o bandă de mers și erau staționate într-o curbă periculoasă. Poliția Locală a acționat în urma unor sesizări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perșa.

Facebook Comments Box
Tudor Calinescu

Recent Posts

Clujul interbelic: Un aer parizian surprins într-o fotografie istorică de un laureat al Premiului Nobel – FOTO

În perioada interbelică, Piața Unirii din Cluj-Napoca emană un aer parizian distinct. În jurul statuii…

1 hour ago

Gala UFT 12 Cluj-Napoca: Drumul Spre Dynamite Fighting Show!

În această seară, ora 18:00, toți pasionații de arte marțiale mixte sunt invitați la Gala…

3 hours ago

Tragedie într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde o femeie și-a pierdut viața.

O tragedie a avut loc în seara zilei de marți, într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde…

2 days ago

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Europei

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un…

2 days ago

Nicu Ceaușescu: ”Nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ce a construit tata”

Declarația lui Nicu Ceaușescu din 20 iulie 1992, de la procesul în care era judecat,…

2 days ago

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui…

2 days ago