Social

Parcul Detunata din Cluj-Napoca, scena unor Incidente Violente! Femeia: “Stăpânul câinelui a încercat să mă lovească cu lesa”/ Petarde aruncate spre mine și fiica mea în timpul serii”

O clujeancă reclamă că a fost pe cale să fie agresată de stăpânul unui câine atunci când l-a rugat să își controleze patrupedul. Clujeanca menționează și un alt incident care s-a întâmplat tot în parc, la lăsarea serii. Mai mulți tineri au aruncat petarde spre ea și fiica ei, spune femeia.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, femeia povestește că, în ultima vreme, a avut parte de mai multe evenimente violente în parcul Detunata, fiind nevoie și de intervenția polițiștilor.

Într-unul dintre incidente, femeia a fost pe cale să fie agresată de stăpânul unui câine, după ce l-a rugat să își controleze patrupedul.

Bună ziua, Vă scriu intr-o problema spinoasă: siguranța parcului Detunata.

În ultimele luni, am avut minim 3 incidente care ar fi necesitat intervenția poliției, doua dintre ele cu stapani de caini deveniti violenti la rugamintea de a-si tine cainele în lesa- la incidentul de ieri, stapanul a încercat să mă lovească cu lesa noroc ca m-am ferit, el ajungand sa darame coșul de gunoi în care a ricoșat într-un final lesa de metal- approx ora 16 pe aleea de jos), iar intr-un alt incident, în seara zilei de 23, un grup de tineri au aruncat petarde, seara in directia mea si al fiicei mele.”

Într-un alt incident, în seara zilei de 23 decembrie, un grup de tineri au aruncat petarde spre ea și fiica ei.

Femeia se plânge că nu se simte în siguranță în parc, mai ales că autoritățile care ar trebui să păstreze ordinea, sunt de multe ori aproape imposibil de găsit sau aruncă responsabilitatea de la unii la alții.

Țin sa precizez faptul ca nimeni nu răspunde în zilele de week-end la telefonul poliției primăriei, iar cand am apelat telefonul de pe Albac mi s-a replicat ca nu tine de competenta lor.

Întrebare: cine ii apara pe cetateni in aceste condiții si de ce nu sunt camere de supraveghere în zona?P.S Nu prea vedem polițiști în parc și, atunci când îi vedem se ocupă cu datul jos al copiilor de peste 10 ani din balansoare ( întâmplare personală, s-a certat cu un grup de 4 copii, de 12-14 ani și i-a alungat de pe leagane). Vă multumesc!

Autoritățile locale au fost sesizate cu privire la aceste incidente.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

RIVUS: Proiect Inspirat de Dorințele Clujenilor – Parc, Spații Culturale, Fresh Market, Branduri în Premieră și Birouri Premium

RIVUS, cel mai nou proiect al grupului IULIUS, va deveni unul dintre cele mai complexe…

1 week ago

Aspecte neștiute din viața lui Florin Piersic: a înfiat o fată și i-a susținut educația

Florin Piersic este una dintre cele mai mari legende ale cinematografiei și teatrului românesc, având…

2 weeks ago

Doi salvatori montani din Cluj au absolvit etapa de vară a Școlii Naționale Salvamont

Doi membri ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat sub coordonarea Consiliului Județean Cluj, au…

2 weeks ago

Etapă importantă pentru metroul din Cluj: Mașinile de forat au trecut testele și urmează să fie livrate la Cluj – Video

Compania turcească Gulermak, câștigătoarea licitației pentru construirea metroului din Cluj, a publicat recent pe LinkedIn…

2 weeks ago