Categories: Sport

3 jucători valoroși de la CFR Cluj, accidentați înainte de meciul contra Sepsi. Mandorlini: „Trebuie să vedem dacă îi vom recupera”

Sport

CFR Cluj joacă joi, 5 octombrie, partida restantă din etapa cu numărul 5 contra echipei Sepsi OSK. CFR Cluj are probleme de lot înainte de partidă.

Andrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR 1907 Official youtube

  Partida restantă din etapa a 5-a opune două dintre cele mai bune echipe din Ardeal și din SuperLiga României. Cele două echipe s-au mai întâlnit de 18 ori în principala competiţie internă, de 14 ori s-au impus clujenii, un joc a fost câştigat de covăsneni, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate.CITEȘTE ȘI:
Sepsi OSK speră la o victorie împotriva echipei CFR Cluj. Antrenor: „Trebuie să ne recăpătăm moralul, iar cu CFR e o ocazie să ne revenim”Prima dispută a avut loc pe 14 august 2017, Sepsi OSK – CFR Cluj 0-2 (marcatori P. Vinicius, O. Hoban). O singură partidă s-a terminat fără gol, pe 29 august 2020, cu CFR gazdă.Singurul succes în campionat din contul oaspeţilor din această rundă s-a consemnat pe 10 mai 2021, CFR Cluj – Sepsi OSK 0-1 (antrenori Edward Iordănescu / Leo Grozavu). Cea mai recentă confruntare directă din SuperLiga României: 20 mai 2023, Sepsi OSK – CFR Cluj 1-2, goluri înscrise de Al. Tudorie, respectiv Cl. Petrila şi R. Janga.CFR Cluj, probleme de lot înainte de meciAndrea Mandorlini, antrenorul echipei CFR Cluj, a vorbit în cadrul conferinței de presă despre jucătorii valoroşi pe care nu îi va putea folosi în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Este vorba despre Mario Camora, Ermal Krasniqi și Cristi Manea care vor fi indisponibili pentru partidă din cauza accidentărilor. „În meciul precedent am avut momente bune, dar în altele nu am avut forță. Așa se întâmplă când sunt multe meciuri. Noi trebuie să muncim mult să arătăm bine. Treaba principală e să recuperezi jucătorii. Consider că în unele momente am arătat bine și am reușit să ne creăm ocazii de gol.
Am schimbat multe. Și mâine vor fi multe schimbări. Au apărut probleme fizice. Trebuie să vedem dacă îi vom recupera. Unul dintre ei e Camora. Manea încă nu e disponibil. Mai e și Krasniqi. Noi avem nevoie de toți jucătorii. La toate meciurile trebuie să arătăm bine.
Mario a făcut un RMN zilele trecute și nu e o problemă foarte serioasă. Dar de trei zile nu se antrenează cu noi. E dificil să-l avem mâine. E important să-l recuperăm”, a declarat tehnicianul italian.Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Source link

Facebook Comments Box
Stefan Petre

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago