Sport

Show de excepție la Cluj: Simona Halep alături de Andre Agassi și Steffi Graf în cadrul Sports Festival 2024

Patru dintre cei mai mari jucători de tenis din lume vor face spectacol în cadrul Sports Festival 2024, marcând cea de-a cincea ediție a evenimentului. Andre Agassi și Steffi Graf vor juca în premieră în fața publicului din România, alături de cea mai bună jucătoare din istoria țării noastre, Simona Halep, și de al doilea cel mai bine clasat jucător român, Andrei Pavel.

Evenimentul de excepție va avea loc pe 15 iunie, la BT Arena, începând cu ora 18.00, oferind o premieră globală prin formula de patru jucători. Halep, entuziasmată la perspectiva reîntâlnirii cu fanii săi, spune: ”Am trăit momente speciale la Cluj, pe acel teren minunat amenajat în cadrul Sports Festival. Abia aștept să mă reîntorc și să joc acolo, alături de Andre Agassi și Steffi Graf.

Andrei Pavel, al doilea cel mai bine clasat jucător român, exprimă și el entuziasmul său pentru eveniment: ”Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep și eu ne vom întâlni la Cluj și o să fie o zi minunată. Abia aștept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie… am jucat împreună de șapte ori, l-am învins o dată. Sunt niște oameni nemaipomeniți. Ne vedem acolo.

Simona Halep, care a mai participat la Sports Festival în 2019 și 2022, descrie evenimentele anterioare ca fiind momente speciale. Primul a fost în 2019, un spectacol alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova și Fabio Fognini, iar al doilea a fost un eveniment de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău în 2022.

Patrick Ciorcilă, co-fondatorul Sports Festival, exprimă bucuria de a avea din nou pe teren pe Simona Halep: ””E greu să ne exprimăm pe deplin bucuria de a o avea pe Simona Halep din nou, pe teren, la un demonstrativ din cadrul Sports Festival. Simona este foarte iubită în România și abia așteptăm să o vedem din nou. Ea este un model pentru mulți fani și sportivi tineri, o inspirație prin determinare și dedicare, iar modestia ei adaugă o notă de simpatie și respect în comunitatea tenisului mondial. Pentru noi, este și o prietenă apropiată, așa că suntem alături de ea în momentele bune, dar și în cele grele. Un lucru cred că e sigur: ne e dor tuturor de Simona în teren și ne bucurăm că la Sports Festival putem să celebrăm pasiunea și dedicarea ei pentru tenis”.

Un interviu exclusiv cu Simona Halep realizat de Sports Festival va fi disponibil pe canalul oficial de YouTube, vineri, la ora 20:00.

Simona Halep, considerată cea mai mare jucătoare de tenis din România, și-a început cariera profesionistă în 2006 și a câștigat două titluri de Grand Slam: Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019. A fost lider mondial în clasamentul WTA și este cunoscută pentru jocul ei inteligent și abordarea strategică în teren.

Andrei Pavel, al doilea cel mai bine clasat jucător de tenis român, a avut o carieră notabilă în anii ’90, câștigând turneul ATP de la Montreal în 2001, învingându-l pe Andre Agassi în finală. După retragerea sa din tenisul profesionist, a devenit antrenor și căpitan al echipei de Cupa Davis a României.

Primele 1000 de bilete au fost lansate la preț Early Bird și s-au epuizat în doar 6 ore, iar biletele la preț normal pot fi achiziționate de pe site-ul Sports Festival la categoriile de 245 lei (Categoria 1), 170 lei (Categoria 2) și 1200 lei (VIP).

Sports Festival, cel mai mare eveniment multi-sport din România, a atras în 2023 un număr record de participanți, peste 150.000 de copii și adulți, oferind o experiență bogată în lumea sportului, cu activități de inițiere, competiții și evenimente demonstrative.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

3 days ago

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Deschide Piscina Olimpică Exterioară pe 15 Iunie 2024

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) anunță cu bucurie deschiderea Piscinei Olimpice exterioare, sâmbătă, 15 iunie…

1 week ago

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, Marcat de Huiduieli după Intervenția Surpriză a unui Manelist: „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

O Apariție Neașteptată și Neplăcută la Concertul Coldplay de pe Arena Națională Concertul trupei britanice…

1 week ago

Video viral: Mesajul Emoționant al Actorului Bogdan Bob Rădulescu către Elevii Clujeni

Mesajul actorului Bogdan Bob Radulescu la întâlnirea cu elevii liceului unitarian din Cluj. Actorul Bogdan…

1 week ago

FlyOne Debutează pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj cu Zboruri Charter către Antalya

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a anunțat în premieră absolută debutul unei noi companii aeriene,…

1 week ago