Stiri Mondene

Amenințare și Ultimatum: Călin Donca vs. Dorian Popa – Milionarul Dezvăluie Planuri de Răzbunare

După săptămâni de tăcere, Călin Donca, afaceristul din Brașov recent eliberat din detenție, a decis să iasă public și să riposteze la acuzațiile lansate de către fostul său partener de afaceri, Dorian Popa. Confruntarea dintre cei doi a escaladat într-un mod neașteptat, iar Donca a anunțat că intenționează să îl acționeze în judecată pe vlogger pentru defăimare.

În urmă cu câteva luni, Călin Donca a fost arestat preventiv sub acuzații precum evaziune fiscală, manipularea pieței de capital și înșelăciune. După eliberarea sa, afaceristul a decis să răspundă acuzațiilor aduse de Dorian Popa, unul dintre partenerii săi de afaceri. Acesta a susținut că a fost „țepuit” de către Donca în urma investiției sale în proiectul cu panouri fotovoltaice.

Într-un clip postat pe platforma Youtube, Călin Donca a făcut declarații surprinzătoare. El a adus în discuție suma plătită pentru serviciile de promovare oferite de Dorian Popa și a amenințat cu acțiuni legale dacă vlogger-ul nu va răspunde în termen scurt.

Dacă Dorian și-a permis să vă arate facturile pe care le-a plătit pentru panourile de pe casă, atenție, nu cele din parcurile fotovoltaice, am să vă arăt și eu factura pentru serviciile de promovare. Vreți să știți câți bani a investit pana la urmă Dorian Popa în parcul fotovoltaic al proiectului nostru?(…) L-am notificat pe Dorian Popa, cerând daune materiale suma pe care el pretinde că a plătit-o către mine plus suma pe care am plătit-o către el concret pentru promovarea activității pentru parcurile fotovoltaice.

(…) Dacă nici de această dată nu va răspunde în termenul cuvenit, va trebui să mă adresez mai departe instanțelor de judecată, să fac demersuri legale spre a putea să îmi apăr reputația. Nu aș fi început nimic din ce fac acum, dacă, în primul rând, el nu m-ar fi defăimat fără ca el să aibă o susținere din partea unei surse oficiale. Nu mă voi opri aici. După Dorian, voi trece la următorul, apoi la următorul până când voi face, atât cât îmi stă în putință curat în acest spațiu care deveni tot mai concret, mai real în viața noastră” a afirmat Donca.

Dorian Popa, pe de altă parte, a răspuns într-un vlog către comunitatea sa, exprimându-și încrederea că justiția va lămuri situația și că a fost țepuit în această afacere. „Am luat legătura și cu alți investitori, întrebându-mă dacă știu ceva, fiind mai apropiat de el. Dar ce credeți, nu știu nici eu nimic. Abia aștept să se lămurească această situație pentru că, având în vedere că în acuzații nu am văzut nimic legat de panourile fotovoltaice, mă gândesc că poate avem norocul, șansa ca această afacere să nu fie afectată și noi ori să ne putem recupera investiția ori să ne putem încasa banii ce ni s-au promis că vor fi încasați. Sunt aici să fiu alături, așa cum am fost de Călin, de cei care vor fi împotriva lui Călin, dacă va fi nevoie să fie. Dacă toți cei care au investit, și cu mine, în echipă am fost țepuiți și ne-au fost luați bănuți, aveți siguranța mea că mă voi ocupa, poate nu să ne recuperăm integral investiția, dar, cu siguranță, cel care ne-a furat să plătească așa cum trebuie. Nu sunt aici nici să-l acuz pe Călin, nici să-i acuz pe investitori. Am mai auzit oameni care spuneau să am grijă cu Donca, nu-mi dădeam seama dacă-s doar vorbe în vânt. Cred că cel mai important e ce decide justiția, care vor fi acuzațiile directe ce i se vor aduce și ce se va întâmpla cu investiția noastră. Nu ne interesează care e viitorul lui, ci ce se întâmplă cu investițiile noastre” a subliniat vlogger-ul.

Facebook Comments Box
Maria Costea

Share
Published by
Maria Costea

Recent Posts

Noi Reguli pentru Șoferi: Ce Se Întâmplă Cu Cei Care Refuză Primirea Procesului-Verbal?

Poliția a anunțat recent modificări legislative relevante pentru șoferii amendați care refuză să primească procesul-verbal…

1 day ago

Controversele Ordonanței 84: Controversele Ordonanței 84: Teste DrugTest fals pozitive și medicamentele care te pot lăsa fără permis

Poliția Română avertizează că anumite medicamente pot avea efecte psihoactive și pot genera rezultate false…

1 day ago

GALERIE FOTO: Noile grădini urbane unesc comunitățile – Un nou parc va fi realizat în nordul Clujului pentru evenimente culturale, relaxare și conectare cu natura

Cluj-Napoca este cunoscut pentru dimensiunea sa culturală vibrantă și dinamică, pentru diversitatea sa istorică, pentru…

1 day ago

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

3 days ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

3 days ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

4 days ago