Stiri Mondene

Andra, Soția lui Cătălin Măruță, a Dezvăluit Etnia sa într-un Podcast

Andra Măruță, cunoscută și iubită pentru talentul său muzical remarcabil, a reușit să cucerească inimile publicului nu doar prin vocea sa angelică, ci și prin autenticitatea și deschiderea sa în privința originilor sale. De la debutul carierei sale, artista a devenit o figură emblematică în industria muzicală românească și, în același timp, o mamă și soție dedicată.

Într-un interviu captivant acordat podcastului lui Mihai Bobonete, Andra a dezvăluit detalii fascinante despre moștenirea sa etnică și culturală. În timp ce mulți erau curioși să afle mai multe despre viața și originile artistei, aceasta a decis să împărtășească informații sincere și personale.

Artista a recunoscut că provine dintr-un amestec divers de etnii, marcându-se ca fiind româncă, maghiară și având și rădăcini țigănești. Această diversitate a etniilor din neamul Andrei a stârnit curiozitatea publicului, iar într-un schimb de replici cu Mihai Bobonete, ea a evidențiat această frumoasă combinație culturală.

Andra: Nu am zis eu că am de toate în neamul meu? Știu, cei mai mulți cred că de gypsy se întreabă. Bobonete: Ai ceva? Andra: Este, cum să nu? Pai cum să cânt așa frumos, Bobo, dacă nu? E o combinație atât de frumoasă. Eu sunt România, sunt și, și, Și român, și ungur, și puțin țigan. Cu mama mamei mele nu prea mă înțelegeam, că vorbea foarte mult maghiară. Pe vremea aia nu voiam să vorbesc ca ea, acum regret, că uite, acum aveam ocazia să vorbesc încă o limbă“, a dezvăluit Andra.

Facebook Comments Box
Alex Campian

Share
Published by
Alex Campian

Recent Posts

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

6 hours ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

10 hours ago

Carmen Grebenișan din Cluj transmite un mesaj delicat după divorțul de soțul ei, Alex Militaru:”Nu trebuie să mulțumești pe toată lumea”

La o lună de la despărțirea de soțul său, Alex Militaru, Carmen Grebenișan a transmis…

13 hours ago

Musafiri noi in Parcul Central

Tocmai că treceam azi prin parc și am observat doi bătrânei care se uitau în sus…

3 days ago

Spectacolul Cosmic Capturat de Sergiu Răzvan: Aurora Boreală din Grigorescu

În seara zilei de 10 mai 2024, cerul din Grigorescu a fost iluminat de un…

3 days ago

Clujul interbelic: Un aer parizian surprins într-o fotografie istorică de un laureat al Premiului Nobel – FOTO

În perioada interbelică, Piața Unirii din Cluj-Napoca emană un aer parizian distinct. În jurul statuii…

3 days ago