Stiri Mondene

DAN BITTMAN SE ÎNDRĂGOSTEȘTE DIN NOU DUPĂ RUPTURA DE LA LILIANA ȘTEFAN. CINE ESTE NOUA FEMEIE DIN VIAȚA LUI

Dan Bittman a făcut recent un anunț important în viața sa! Cântărețul și-a găsit din nou dragostea, vindecându-și inima după divorțul din 2019. Noua femeie din viața lui este o prezență misterioasă pentru mulți, iar fanii sunt curioși să afle mai multe detalii despre această relație proaspătă.

Dan Bittman este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți cântăreți din România, cu o carieră solidă și o popularitate care s-a menținut de-a lungul anilor. Cu toate că a fost în centrul atenției și admirat de mai multe personalități din showbiz-ul autohton, precum și de numeroase femei, viața sa sentimentală a fost destul de discretă.

În anul 2019, Dan Bittman a trecut printr-un moment dificil, divorțând de Liliana Ștefan, mama copiilor săi. După această despărțire, mulți fani s-au întrebat dacă va reuși să-și refacă viața și să găsească din nou fericirea alături de o altă persoană.

Acum, în lumina noului anunț, pare că Dan Bittman și-a găsit în sfârșit calea către iubirea din nou. Identitatea femeii care a reușit să-i câștige inima este încă un mister, iar fanii sunt dornici să afle mai multe detalii despre această relație proaspătă.

Pentru admiratorii săi, această veste este cu siguranță una care aduce bucurie și speranță, oferindu-le un motiv în plus să îl susțină pe Dan Bittman în continuare, atât în cariera sa muzicală, cât și în viața personală.

Deși au trecut 5 ani de la divorț, până acum se credea că artistul este singur. De la despărțirea sa, Dan Bittman a respins orice speculație referitoare la o posibilă nouă relație.

Dan Bittman a găsit din nou dragostea. Întrebarea care a stârnit interesul fanilor săi a primit acum un răspuns. Invitat în cadrul unui podcast moderat de Teo Trandafir, celebrul artist a dezvăluit detalii despre viața sa sentimentală, aducând lumina asupra unei noi relații.

Se pare că Dan Bittman nu mai este un bărbat singur, ci o inimă specială a intrat în viața sa. Artistul a confirmat că se află într-o relație romantică, dar precizează că aceasta este încă într-o fază de testare. Atât el, cât și partenera sa, au ales să avanseze cu pași mici în relație, conștienți fiind că nu este deloc simplu să fii alături de o personalitate cunoscută.

Noua parteneră a artistului nu este o figură cunoscută în lumea mondenă.

În prezent, relația sa cu noua iubită merge bine, dar artistul a subliniat că doar timpul va dezvălui dacă vor rămâne împreună. Acesta așteaptă să vadă dacă partenera va accepta stilul său de viață ca artist, călătoriile frecvente și toate provocările care vin odată cu celebritatea. Până atunci, cei doi se bucură de prezența celuilalt și de fericirea pe care o împărtășesc în intimitate, preferând să păstreze acest aspect privat, departe de ochii curioșilor. Dan Bittman a ales să nu dezvăluie identitatea partenerei care îi face inima să bată mai tare.

„Suntem în teste. Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e. Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață… o perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a dezvăluit Dan Bittman, în podcast-ul moderat de Teo Trandafir.

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Share
Published by
Anamaria Ioana

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago