Actualitate

Accident grav pe DN1 E60 la Sâncraiu: Trei adulți și patru copii transportați la spital. – VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc astăzi pe DN 1E60, în localitatea Brăișoru, comuna Sâncraiu. Evenimentul tragic s-a produs în urma coliziunii a două autovehicule, un microbuz și un autoturism, soldându-se cu mai multe persoane rănite, printre care și copii.

La locul accidentului au fost imediat trimise forțe de intervenție, printre care o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, inclusiv unul tip terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca, și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ). În momentul sosirii, echipele de intervenție au constatat că atât microbuzul, cât și autoturismul erau grav avariate, iar două persoane erau încarcerate în fiecare dintre acestea.

Pompierii au început operațiunile de descarcerare imediat, concentrându-se pe extragerea celor doi adulți blocați în vehicule. În paralel, alți patru minori implicați în accident au fost evaluați la fața locului de către echipajele medicale, iar conform primelor evaluări, aceștia se aflau în stare stabilă.

De asemenea, în cadrul intervenției a fost mobilizat și elicopterul SMURD de la Punctul Aeromedical Jibou, subliniind gravitatea situației și necesitatea unei intervenții rapide.

Pompierii au reușit să descarcereze și să extragă doi bărbați din autoturismul și microbuzul grav avariate, cu vârste de aproximativ 40, respectiv 20 de ani. Ambii au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări, starea lor de sănătate este stabilă.

De asemenea, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital în vederea investigațiilor și îngrijirilor medicale. În ciuda gravității situației, conform primelor evaluări, toți pacienții se află în stare stabilă.

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

RIVUS: Proiect Inspirat de Dorințele Clujenilor – Parc, Spații Culturale, Fresh Market, Branduri în Premieră și Birouri Premium

RIVUS, cel mai nou proiect al grupului IULIUS, va deveni unul dintre cele mai complexe…

1 week ago

Aspecte neștiute din viața lui Florin Piersic: a înfiat o fată și i-a susținut educația

Florin Piersic este una dintre cele mai mari legende ale cinematografiei și teatrului românesc, având…

2 weeks ago

Doi salvatori montani din Cluj au absolvit etapa de vară a Școlii Naționale Salvamont

Doi membri ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat sub coordonarea Consiliului Județean Cluj, au…

2 weeks ago

Etapă importantă pentru metroul din Cluj: Mașinile de forat au trecut testele și urmează să fie livrate la Cluj – Video

Compania turcească Gulermak, câștigătoarea licitației pentru construirea metroului din Cluj, a publicat recent pe LinkedIn…

2 weeks ago