Actualitate

Auchan Iris Îmbunătățește Condițiile de Parcare prin Extindere și Crearea unei Intrări Suplimentare

Centrul comercial Auchan Iris din Cluj-Napoca pregătește o îmbunătățire semnificativă a facilităților de parcare și acces pentru clienți. Confruntându-se cu dificultăți în privința ieșirii din parcare, Auchan intenționează să rezolve această problemă prin crearea unei ieșiri suplimentare, facilitată de un drum nou.

Auchan a achiziționat parcele de teren de pe Bulevardul Muncii pentru a realiza acest drum nou și, în același timp, pentru a extinde parcarea. Astfel, se vor adăuga 76 de locuri de parcare noi, distribuite pe două parcele. În plus, pentru a gestiona diferența semnificativă de nivel, de peste trei metri, proiectul propune instalarea a trei lifturi, fiecare având capacitatea de a transporta 12 persoane. Acest proiect urmează să fie supus aprobării în Consiliul Local în cadrul ședinței de luni și, ulterior, va fi direcționat către autorizare.

Printre planurile extinse, se numără și lărgirea Bulevardului Muncii pe terenul deținut de Auchan România. Aceasta implică crearea unei benzi de decelerare și accelerare, o condiție impusă de Serviciul Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Cluj-Napoca în avizul său.

În partea de nord a parcării, se propune crearea unei zone pietonale, ce va conecta clienții la lifturi și la un spațiu special dedicat cărucioarelor de cumpărături. În plus, se vor amenaja o parcare pentru biciclete și o zonă de relaxare, echipată cu băncuțe. Proiectul include și elemente de peisagistică, precum vegetație mică, medie și mare, iar copacii vor avea o circumferință a trunchiului de 30 de centimetri.

Acest proiect ambițios este conceput de către biroul de arhitectură Atelier RVD, și reprezintă o inițiativă menită să îmbunătățească experiența de cumpărături a vizitatorilor Auchan Iris din Cluj-Napoca.

Facebook Comments Box
Maria Costea

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

1 day ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

5 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

6 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

1 week ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

1 week ago