Actualitate

Doi Tineri Arestați Preventiv pentru Viol și Tentativă de Viol Asupra a Două Minore la Cluj: Unul dintre Inculpați a Depus Contestație

Doi tineri cu vârstele de 25 și 30 de ani au fost arestați preventiv sub acuzațiile de viol și tentativă de viol asupra a două minore în orașul Cluj. Cei implicați în acest incident șocant au fost reținuți pentru 24 de ore, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a emis o declarație oficială pentru a furniza informații relevante cu privire la caz. Din considerente legate de protejarea intereselor minorilor, nu au fost divulgate detalii suplimentare în spațiul public. Cercetările sunt în desfășurare sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

In ambele cazuri au fost dispuse măsuri preventive, respectiv reținerea pentru 24 de ore a doi bărbați, cu vârste de 25 și 30 de ani, iar ulterior au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestora“, au declarat reprezentanții IPJ Cluj, adăugând că investigațiile vizează infracțiunile de viol și tentativă de viol.

Unul dintre inculpați a contestat decizia instanței, conform informațiilor obținute de la Portalul instanțelor de judecată. Judecătoria Cluj a emis o hotărâre privind arestarea preventivă a unuia dintre tineri, respingând cererea acestuia de luare a unei măsuri neprivative de libertate. Decizia menționează: “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului R R F pentru comiterea infracțiunii de viol în formă continuată.

În ceea ce privește cel de-al doilea inculpat, instanța a emis o hotărâre similară, stabilind arestarea preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea menționează: “Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca și dispune arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului D F L pentru tentativă la viol săvârșită asupra unui minor.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago