Actualitate

Groaza în Cluj-Napoca: Câini torturați și uciși în plină stradă în prima zi a anului

Într-un incident șocant în Cluj-Napoca, doi câini au fost torturați pe strada Calea Someșeni de către trei tineri în prima zi a anului. O martoră a semnalat cazul pe un grup de protecție a animalelor din oraș, iar autoritățile au reacționat la imaginile extrem de deranjante postate online.

Conform relatărilor femeii care a semnalat incidentul, un martor ocular a descris că cei trei indivizi au bătut și agresat câinii, iar unul dintre aceștia a fost ucis în mod brutal. Poliția a confirmat că au început investigații privind infracțiunile de ucidere intenționată a animalelor și acte de cruzime împotriva acestora.

„Unul dintre câini, Noemina, a fost găsită inițial, dar a fost mutată spre șinele de tren, iar cel mic a fost omorât în bătaie. Un martor a raportat că trei tineri îl loveau și agresau. Este extrem de șocant, iar imagini nu vom publica pentru că sunt absolut oribile.”

Informațiile furnizate indică locul incidentului ca fiind pe Calea Someșeni, aproape de Dezmir de Selgros. Unul dintre câini, un metis sau posibil de rasă Rottweiler, a fost găsit mort, probabil lovit de o mașină. Celălalt câine, un pui speriat și agresiv, era lângă cadavrul celui mare. Femeia care a relatat evenimentul a încercat să-l ajute oferindu-i hrană, dar nu a reușit să-l prindă din cauza fricii că ar putea fi și el lovit de o mașină.

În urma mediatizării incidentului revoltător, poliția a anunțat că au început investigațiile. „La data de 1 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Biroul Pentru Protecția Animalelor au demarat cercetări sub aspectul infracțiunilor de ucidere intenționată a animalelor, fără drept și acte de cruzime împotriva acestora. Cadavrele celor două câini au fost identificate în zona căii ferate de pe strada Calea Someșeni din Cluj-Napoca.

Unul dintre câinii decedați, de rasă mixtă, prezenta urme evidente de violență, iar autoritățile au preluat corpul pentru a efectua o necropsie în vederea investigării mai profunde a cauzei morții.

Autoritățile au asigurat că se fac eforturi pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor implicate în acest act revoltător.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago