Actualitate

Incendiu la Kaufland Mărăști: Pompierii acționează pentru stingerea flăcărilor – VIDEO

Un incendiu a creat panică în zona supermarketului Kaufland Mărăști, în municipiul Cluj-Napoca. Contrar informațiilor inițiale primite de la cititori, care indicau că arde depozitul, intervenția pompierilor a relevat că incendiul a pornit de la vegetație uscată și s-a extins la conductele de termoficare de pe strada Fabricii.

Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca intervin în prezent pentru a stinge flăcările care au cuprins termoizolația conductelor de termoficare. Două autospeciale de stins incendii și o autoscară sunt prezente la fața locului, acționând cu scopul de a limita și stinge incendiul.

Potrivit sursei oficiale din cadrul intervenției, flăcările sunt sub control în acest moment, iar riscul de extindere este eliminat. Pompierii depun eforturi susținute pentru a stinge eventualele focare ascunse din termoizolația conductelor.

Șeful intervenției, comandantul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, a declarat: Situația este sub control, iar echipele noastre lucrează intens pentru a elimina orice risc. Nu există, până în acest moment, informații privind persoanele rănite, dar am dislocat preventiv o ambulanță SMURD la locul intervenției pentru a interveni imediat în cazul unei eventuale necesități medicale.

Este important de menționat că nu s-au înregistrat victime în urma incendiului. Ambulanța SMURD a fost adusă în prealabil la locul incidentului, asigurându-se astfel că intervenția medicală poate fi promptă în caz de nevoie.

Sursa: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

3 days ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

3 days ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

6 days ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

6 days ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

1 week ago