Actualitate

Nemulțumiri în Comuna Apahida: Șoferul de pe Linia M43 a Refuzat să Parcurgă Traseul Până la Capăt

Un incident neplacut a avut loc ieri dimineata, in jurul orei 6, pe linia metropolitana M43 a Companiei de Transport Persoane Cluj. Un sofer angajat al companiei a refuzat să ducă autobuzul până la capătul liniei, susținând că drumul era impracticabil din cauza zăpezii, în ciuda faptului că acesta fusese dezăpezit, conform unei filmări postate pe un grup local de Facebook.

Calatorii au fost neplăcut surprinși să constate că trebuie să-și continue călătoria pe jos și au decis să reclame comportamentul șoferului la dispeceratul companiei. Cu toate acestea, o surpriză neplăcută i-a așteptat la dispecerat, unde operatorul i-a sfătuit să aștepte următorul autobuz. Această situație a stârnit nemulțumirea oamenilor din comuna Apahida, care au început să critice modul în care CTP gestionează serviciul de transport către localitate.

Incidentul recent nu este singurul care a atras atenția cetățenilor. Un cititor ne-a informat că a fost amendat de controlori în timp ce se deplasa pe ruta Sannicoara-Apahida și nu a avut posibilitatea să-și achiziționeze un bilet, dat fiind că aparatele de plată cu cardul din autobuz nu funcționau. De asemenea, a subliniat că aparatele de taxare din mijloacele de transport în comun nu efectuează plata diferențiată, obligându-i pe călători să plătească 7 lei în loc de 3 pentru cursa Sannicoara-Apahida, o situație considerată nefirească.

Cu toate sesizările făcute către conducerea CTP, cetățenii se plâng că problemele persistă și fac un apel către Primăria Apahida să trimită adrese oficiale, sperând că astfel se vor lua măsuri pentru îmbunătățirea serviciului de transport. Nemulțumirile cresc din ce în ce mai mult, iar locuitorii comunei solicită o mai mare implicare atât din partea Companiei de Transport Persoane Cluj, cât și din partea autorităților locale.

Facebook Comments Box
Calin Roman

Recent Posts

Tragedie într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde o femeie și-a pierdut viața.

O tragedie a avut loc în seara zilei de marți, într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde…

1 day ago

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Europei

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un…

1 day ago

Nicu Ceaușescu: ”Nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ce a construit tata”

Declarația lui Nicu Ceaușescu din 20 iulie 1992, de la procesul în care era judecat,…

1 day ago

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui…

1 day ago

Mașina lui Bobby din Dallas, Descoperită la Iulius Mall Cluj – Vezi Imaginile

O Frumusețe de Mercedes Decapotabil, Asemănătoare Celei Conducute de Actorul Patrick Duffy în Serialul Dallas…

2 days ago

Un Locuitor dintr-un bloc din Gheorgheni Se Întreabă Cum Să bea Vecinul O Supă Din Cocoșul Enervant?” / Răspunsul Neașteptat Pe Care L-a Primit

Problema creșterii găinilor între blocuri este una semnificativă în anumite zone în care casele vechi…

2 days ago