Administratie

Primăria Cluj-Napoca încurajează mișcarea și promovează sportul: 64 mese de tenis de masă instalate în întregul oraș

 

Primăria Cluj-Napoca continuă să investească în sănătatea și bunăstarea locuitorilor săi prin instalarea a 64 de mese de tenis de masă în 29 de locații din întregul oraș. Această inițiativă face parte din eforturile constante ale Primăriei de a promova sportul și de a încuraja mișcarea în rândul comunității.

Primarul Emil Boc și viceprimarul Dan Ștefan Tarcea au fost prezenți astăzi în Parcul Armătura din cartierul Iris pentru a marca finalizarea acestui proiect ambițios. Parcul, cu o suprafață de 3,25 hectare, finanțat cu fonduri europene, oferă acum și oportunități excelente pentru practicarea tenisului de masă în aer liber.

Cu o înălțime de 76 de centimetri și o suprafață de joc de 274 x 153 centimetri, mesele de tenis de masă sunt profesionale, realizate din rășină stratificată și structură de oțel rezistentă la impact și intemperii. Acestea au fost instalate în curțile școlilor și liceelor din municipiu, precum și în variate locuri de joacă și zone verzi din cartierele orașului.

Investiție în sănătatea comunității

În cadrul evenimentului de astăzi, primarul Emil Boc a subliniat importanța sportului pentru sănătatea fiecărui locuitor al Clujului. “Sportul este cea mai ieftină și sigură investiție pe care o putem face pentru sănătatea noastră”, a declarat primarul. Inițiativa de a oferi posibilitatea practicării tenisului de masă în aer liber vine ca răspuns la nevoia de a promova un stil de viață activ și sănătos.

Locațiile în care au fost instalate mesele de tenis de masă

Primăria Cluj-Napoca a ales cu atenție locațiile pentru instalarea meselor de tenis de masă, acoperind o varietate de instituții de învățământ și zone de recreere. Printre acestea se numără școli gimnaziale precum “Iuliu Hațieganu” și “Octavian Goga”, licee cu program sportiv, colegii tehnice și licee teoretice de prestigiu. O atenție specială a fost acordată Parcului Armătura din cartierul Iris, unde locuitorii pot acum să se bucure de o partidă de tenis de masă într-un cadru natural și relaxant.

Primăria Cluj-Napoca își menține angajamentul față de sănătatea comunității și promite să continue să investească în proiecte care să aducă beneficii durabile locuitorilor săi. Încheiem anul 2023 cu o realizare semnificativă, oferind oportunități noi pentru sport și recreere pentru toți clujenii.

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 days ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 days ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

5 days ago

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Deschide Piscina Olimpică Exterioară pe 15 Iunie 2024

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) anunță cu bucurie deschiderea Piscinei Olimpice exterioare, sâmbătă, 15 iunie…

1 week ago

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, Marcat de Huiduieli după Intervenția Surpriză a unui Manelist: „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

O Apariție Neașteptată și Neplăcută la Concertul Coldplay de pe Arena Națională Concertul trupei britanice…

1 week ago