Categories: Eveniment

“Ce face Clujul frumos e densitatea de oameni buni pe m2”

Poveste din Cluj despre un om fain.
O poveste cu final fericit a fost postată pe pagina de facebook a Ligiei Roxana Mahalean.

Ligia este tânăra din Cluj care a fost amendată cu 9.000 de lei de jandarmii clujeni pentru că a organizat mai multe proteste ăn Cluj în ultimii ani.

“Aceasta e masina domnului Viorel David, taximetrist clujean!  🙂

Azi dimineata, am avut programate 2 termene de judecata cu jandarmeria pentru contestarea amenzilor de la proteste. După ce am terminat ce aveam de făcut la tribunal, am sărit intr-un taxi si am fugit catre birou. Cand am ajuns am plătit in graba si mi-am văzut de treaba.

Doua ore mai târziu, imi scrie colega mea din Norvegia, Camilla. Ca a sunat-o un domn sa ii ceara numarul meu, aparent imi lăsasem portofelul in taxi-ul dansului. Poate sa il dea? Primul moment de panica cand sesizez ce s-a intamplat si apoi de ușurare. ,, Ce noroc ca l-a gasit. Sigur, dar cum de a dat de numarul tau?” o intreb usor intrigata.

,,Aparent te-a căutat pe google dupa datele din buletin. Asa a dat de numarul meu, intr-un anunt legat de un proiect si m-a sunat sa va pun in legatura ca sa ti-l returneze.”

Pe scurt mi-am recuperat tot patrimoniul. 🙂 Dl Viorel m-a sunat si mi le-a adus la birou in 10 minute. Si-a batut capul pentru ca bănuia cate neplaceri o sa am, mai ales pentru acte.

Ce face Clujul frumos e densitatea de oameni buni pe m2. Dacă va grăbiți vreodată ca mine si aveti nevoie de un taxi, vi-l recomand pe domnul Viorel (il gasiti la 0757 202 470) Nu doar pentru ca e om bun, ci pentru ca daca aveti un moment de zapaceala si uitati ceva, aveti sanse mari sa va salveze situatia.”

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Noi Reguli pentru Șoferi: Ce Se Întâmplă Cu Cei Care Refuză Primirea Procesului-Verbal?

Poliția a anunțat recent modificări legislative relevante pentru șoferii amendați care refuză să primească procesul-verbal…

1 day ago

Controversele Ordonanței 84: Controversele Ordonanței 84: Teste DrugTest fals pozitive și medicamentele care te pot lăsa fără permis

Poliția Română avertizează că anumite medicamente pot avea efecte psihoactive și pot genera rezultate false…

1 day ago

GALERIE FOTO: Noile grădini urbane unesc comunitățile – Un nou parc va fi realizat în nordul Clujului pentru evenimente culturale, relaxare și conectare cu natura

Cluj-Napoca este cunoscut pentru dimensiunea sa culturală vibrantă și dinamică, pentru diversitatea sa istorică, pentru…

1 day ago

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

3 days ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

3 days ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

4 days ago