Categories: Eveniment

Ilie Dumitrescu, paralelă între CFR Cluj și Real Madrid: „Au apărut și probleme în defensivă la CFR Cluj, dar în meciurile directe e greu de trecut de ei”

Ilie Dumitrescu crede că CFR Cluj este mare favorită în meciul cu FCSB, asta datorită experienței superioare a ardelenilor. Ilie Dumitrescu a făcut o paralelă între CFR și Real Madrid. Fostul atacant al Stelei este de părere că madrilenii au câștigat cu Barcelona, 4-0, în semifinalele Cupei Spaniei, datorită experienței în meciurile decisive.„Este un meci extrem de important și cu o presiune fantastică pentru cele două echipe (n.r. – CFR și FCSB). Eu consider că experiența, în acest punct al campionatului, în play-off, contează mult. Vorbim despre un grup important de jucători.Ca formă sportivă, echipa nu a reușit să aibă o exprimare consistentă pe faza ofensivă, au apărut și probleme în defensivă la CFR Cluj, dar în meciurile directe e greu de trecut de ei.A fost elocvent plusul de experiență al Realului (n.r. – cu Barcelona). În meciul decisiv, plusul de experiență a contat foarte mult. Impactul psihologic contează foarte mult într-un moment de cotitură. Sunt jucători în vestiar care au reacție. E un test pentru FCSB, pentru că trebuie să joace la victorie orice meci”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, conform Gazeta Sporturilor.Derby-ul CFR Cluj – FCSB propune și confruntarea a doi goalkeeperi care s-au dovedit a fi cei mai buni pe parcursul acestui sezon: Simone Scuffet (26 de ani) versus Ștefan Târnovanu (22 de ani).Italianul Scuffet contra românului Târnovanu. Cei doi s-au remarcat ca fiind cei mai buni și mai constanți goalkeeperi pe parcursul actualului sezon. Fără a avea aproape deloc gafe decisive, ei au avut multe partide în care au reușit parade senzaționale și și-au salvat efectiv echipa, anunță Gazeta Sporturilor.Două exemple: Scuffet a fost cel mai bun chiar în meciul direct de pe Arena Națională, din decembrie 2022, când CFR s-a impus cu 1-0, în vreme ce Târnovanu a făcut un meci senzațional chiar în etapa precedentă, la Sf. Gheorghe, unde a avut principalul merit pentru victorie.

Source link

Facebook Comments Box
Diana Petrescu

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

17 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

18 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago