Categories: Eveniment

Incendiu puternic dis-de-dimineață la Cluj. Un bărbat a fost transportat la spital

Trei autospeciale pentru stins incendii și o platformă pentru intervenții la înălțimi au fost alertate, în această dimineață pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă din localitatea clujeană Mera.
Pompierii clujeni au intervenit în jurul orei 5:00, pentru a limita și lichida flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Mera. Aceștia au găsit acoperișul casei, cu o suprafață de cca 150 mp, cuprins în totalitate de flăcări și locatarii ieșiți din aceasta.

Intervenția promptă a pompierilor a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care a fost găsit, precum și extinderea acestora la o a doua casă de locuit, situată la o distanță de cca 6 m față de prima casă.

Trei persoane au fost consultate de către două echipaje SAJ, dislocate preventiv la locul incendiului. Un bărbat de cca 60 de ani care a suferit o contuzie la un picior a fost transportat la spital.

Operațiunile de stingere și înlăturare a efectelor negative ale incendiului au durat mai bine de trei ore, iar din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Cele mai mari supermarketuri din Europa

Industria de retail din Europa este dominată de lanțuri mari de supermarketuri, care acoperă o…

1 day ago

Cluj, Piața Unirii în anii ’40: O călătorie în timp către inima orașului de odinioară

Piața Unirii, inima istorică a Clujului, ne dezvăluie un crâmpei din trecut printr-o imagine surprinsă…

4 days ago

Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis în 2026 sub brandul Hampton by Hilton, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Complexul turistic Beliș-Fântânele din județul Cluj va fi redeschis în 2026 sub brandul internațional Hampton…

5 days ago

„Când o vedea Dunărea asemenea dig, își cere scuze și face cale întoarsă” – Improvizațiile care par să stârnească râsul în fața forței naturii

Într-o nouă încercare de a ține piept apelor Dunării, ne întâmpină un „dig” improvizat, format…

5 days ago

Reprezentanța Ford în Clujul anului 1930 – Povestea lui Nicolae Brudan Poruțiu

prezența unui brand auto atât de renumit precum Ford era un simbol al modernității și…

6 days ago