Categories: Eveniment

Ionut Rada si Carmen Amariei sustin campania de ajutorare a cainilor fara adapost din Cluj – E fain la Cluj!

Asociatia pentru protejarea animalelor, NUCA, asteapta clujenii duminica, 28 noiembrie intre 11:00 si 16:00, pe strada Traian nr. 23 la ultima editie Garage Sale din acest an, unde va avea loc lansarea calendarului NUCA 2022, “Vedetele din bratele vedetelor”.

13 vedete blanoase s-au lasat fotografiate alaturi de oamenii lor minunati si spera ca in acest mod sa isi poata ajuta si prietenii mai putin norocosi, care nu au aflat ce inseamna o casuta a lor si care inca sufera de foame si frig.

Multumim Claudiu Guraliuc pentru fotografiile graitoare, Bence Makkai si Visualitas pentru conceptul grafic, dar nu in ultimul rand tuturor OAMENILOR: Raluca Mara, Ionut Rada, Muriel Jakab-Manea, Carmen Amariei, Alex Moldovan, Dudu Isabel, Razvan Ristea, Alina Rusu, Vasile Hotea-Fernezan, Claudiu Guraliuc, Peter Madaras, Grigore Salagean, cateilor si pisicilor care au facut acest proiect posibil, anunta asociatia intr-o postare pe pagina de Facebook.

In cadrul evenimentului vor fi expuse obiecte de decor și bijuterii, hăinuțe și accessorii pentru căței, pliante informative, agende, cărți, genți și multe altele.

”Donațiile care se strâng intotdeauna la targurile noastre sunt un ajutor foarte mare pentru continuarea activitatii asociatei. Multumim tuturor care au donat si care vor dona pentru acest eveniment!” transmit organizatorii

Asociaţia Nuca se implică în sterilizarea câinilor şi pisicilor cu stăpâni din satele învecinate oraşului Cluj-Napoca, atunci când aceştia din urmă nu îşi permit, nu cunosc această opţiune sau o neglijează.

Source link

Facebook Comments Box
Tudor Calinescu

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago