Categories: Eveniment

Mihai Stoica se teme de Deac. „E psihoza echipelor care joacă împotriva CFR-ului. Când e corner, e jumătate gol şi chestia asta o ai în cap”

Mihai Stoica se teme de ceea ce ar putea reuşi veteranul Ciprian Deac în confruntarea din Gruia care va fi duminică, de la ora 21:00. MM l-a lăudat pe Deac, cel care a contribuit decisiv la victoria obţinută de jucătorii lui Dan Petrescu în deplasarea cu FC Voluntari.„Mi se pare că Deac bate bine peste primul şi de acolo ies toate astea. Nu mi se pare nimic lucrat. Eu am altă teorie. E psihoza echipelor care joacă împotriva CFR-ului. Când e corner, e jumătate gol şi chestia asta o ai în cap.Şi noi facem astea, dar dacă ăla care bate nu ridică mingea de la pământ… ce să facem? Noi nu avem ca Deac, Deac bate totul perfect. Noi nu prea avem! La mai mult de jumătate din cornerele noastre nu se ridică mingea, zici că e minge medicinală.La antrenamente totul merge perfect, la meci tremură puţin gladiolele. Chiar o să-i pun pe ai mei să filmeze ce lovituri libere, din zonă centrală, execută jucătorii noştri. Ei dau numai în vinclu, deci numai în vinclu le dau. Aproape toţi!Și văd jucători, nu ai noștri, stresați la meciuri, speriați, care bat să treacă faza. Am văzut multe în 30 de ani de fotbal și nu mă mai miră nimic. Deac bate fantastic!”, a declarat Mihai Stoica, citat de as.ro.FCSB cheltuie milioane de euro degeaba! Cum a surclasat-o CFR Cluj în lupta din SuperligăFCSB a fost în mod constant cel mai cheltuitor club pe piața transferurilor, însă echipa lui Gigi Becali nu s-a mai aflat pe primul loc din sezonul 2020-2021.CFR Cluj a câștigat cinci campionate la rând și e favorit să-și păstreze coroana pentru al șaselea an la rând. Vișiniii s-au impus total în competiția cu FCSB, nu a existat deloc o luptă echilibrată în anii aceștia, per total. În 165 de etape disputate din 2017 încoace, adică de când Ioan Varga a devenit proprietarul clubului din Gruia și l-a transformat din nou într-o forță a campionatului, CFR s-a aflat pe primul loc de 126 de ori la finalul unei etape, scrie gsp.ro.Bucureștenii au ocupat prima poziție numai după 39 de runde. Ei n-au mai fost lideri din stagiunea 2020-2021, de aproape doi ani! Atunci chiar au dominat competiția, au condus clasamentul în 25 de etape, ceea ce nu le-a folosit la nimic, pentru că tot ardelenii au câștigat titlul de campioni.Clujul s-a impus cel mai curat în stagiunea precedentă, în care a ocupat fotoliul de lider în 38 de runde. A început campionatul cu Șumudică pe bancă, a învins totul în primele șapte etape, apoi a fost readus Petrescu pe bancă și el a păstrat poziția în alte 38 de runde.

Source link

Facebook Comments Box
Diana Petrescu

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

17 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

17 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago