Categories: Eveniment

O familie nevoiașă din Cluj a primit o casă nouă. 6 copii au acum un acoperiș deasupra capului

Asociația CERT Transilvania a lansat proiectul „Căsuța pentru copii” prin care s-a încercat achiziționarea unei case de tip container din donații, pentru o familie fără posibilități financiare din comuna Mărgău.
În data de 15 septembrie asociația lansa un apel public celor care ar putea să ajute o familie cu 6 copii din comuna Mărgău, județul Cluj.

„În drumurile noastre pe munți și prin văi, la Mărgău, am întâlnit o familie cu 6 copii. Sunt harnici și muncitori, îngrijesc vitele satului, dar ei nu au o casă, nu au curent și nici apă. Se apropie iarna și acești copii merită o șansă. Lansăm proiectul “Căsuța pentru copii” prin care vrem să achiziționăm o casă tip container pentru această familie care acum are nevoie de noi. împreună, solidari, așa cum ne știți, putem reuși să oferim o șansă în plus acestei familii”, se arăta în mesajul voluntarilor de acum o lună jumătate.

Sâmbătă, visul copiilor s-a îndeplinit, iar noua lor casă a devenit realitate. De asemenea, cu ajutorul donațiilor, voluntarii le-au mai adus mâncare, alimente și haine.

„Pare că a fost ieri, pentru noi, dar nu și pentru cei 6 copii care au început deja să simta frigul și asprimea toamnei. Împreună, solidari, am reușit din nou! Copilașii aceștia au acum un loc cald în care să se simtă acasă. Nu vor mai fi nevoiți, că până acum, să stea afară la foc ca să simtă puțină căldură și apoi să meargă la somn, nu vor mai fi nevoiți să doarmă îmbrăcați…

Deja își făceau planuri cum o să se spele… Am fost impresionați cât de uniți erau și ce grijă aveau unul de celălat. E mare bucurie acum în noua lor căsuță în care au și căldură și lumină… o normalitate pentru noi, un vis acum devenit realitate pentru ei. Iarna ce urmează nu mai e motiv de îngrijorare. Vă mulțumim! Împreună am dat o șansă acestei familii și solidari am făcut această lume mai frumoasă. Poate nu întreaga lume, dar în mod CERT lumea celor 6 copii”, a transmis CERT Transilvania pe rețelele de socializare.

 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

2 days ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

2 days ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

3 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

3 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

2 weeks ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

2 weeks ago