Connect with us

Eveniment

Presupusul criminal al Beatei Molnar dormea într-un vagon dezafectat. Polițiștii au găsit un sac de dormit roz, dar și geanta femeii

Published

on

Presupusul criminal al Beatei Molnar dormea într-un vagon dezafectat. Polițiștii au găsit un sac de dormit roz, dar și geanta femeii 1

Presupusul criminal al Beatei Molnar a fost prins de polițiștii din Oradea și adus la Cluj pentru audieri.Iubitul doctorandei de 30 de ani, care a fost găsită moartă pe un câmp, a fost găsit, noaptea trecută, de poliţişti. Bărbatul, care era căutat de mai multe zile, era în Oradea şi se ascundea într-un vagon dezafectat din gară.Boné Ferenc, 43 de ani, din judeţul Arad, a fost găsit de poliţiştii bihoreni în cartierul Velenţa din municipiul Oradea, lângă o Gară CFR de triaj, unde cel mai probabil că dormea într-un vagon dezafectat.  Maşina bărbatului a fost găsită, de asemenea, în apropierea gării. Bărbatul îi scosese plăcuţa de înmatriculare, anunță Adevarul.În autoturismul care a fost percheziţionat, joi seara, anchetatorii au găsit şi mai multe obiecte aparţinând victimei, între care şi o borsetă, un sac de dormit roz, dar și geanta femeii.Tânăra ştia de trecutul violent al bărbatuluiLa Corniţel, în Bihor, pe marginea unui şanţ, într-un loc plin cu gunoaie, ar fi aruncat cadavrul. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat, ar mai fi condus câteva zeci de minute şi s-ar fi oprit la un restaurant. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat la volanul maşinii prin localitatea Borod, foarte aproape de locul în care a fost găsit cadavrul. De aici i s-a pierdut urma.Anchetatorii i-au dat maşina în urmărire şi au făcut apel la polpulaţie să sune la 112 dacă îl văd. Până să-l găsească pe bărbat, anchetatorii i-au conturat şi profilul psihologic. Era un tip galant la început de relaţie. Dar apoi lucrurile se schimbau. Era violent cu partenerele sale şi avea anumite fixaţii. Le punea, de exemplu, să îi trimită mesaje doar la ore și minute pare, potrivit Observator TV.Iar filmuleţele pe care le regiza stau mărturie. Imaginile îl arată ca un tip retras, care nu-şi găseşte locul. Beata ştia de trecutul violent al bărbatului, iar prietenii o avertizaseră. Însă i-ar fi dat o şansă. După ce individul îşi bătuse fosta iubita în urmă cu doi ani, tânără doctorand îl înlocuise la catedră. La universitate Sapienţia s-au şi cunoscut. Cei doi îşi începuseră relaţia la sfârşitul anului trecut.“Este o nevoie exagerată de control, un simptom specific anumitor tulburări. O obsesie pentru perfecţiune”, a declarat Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară.

Source link

Facebook Comments Box

Eveniment

Nu sunt iubite manelele la Cluj? Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu

Published

on

Nu sunt iubite manelele la Cluj? Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu

Festivalul One de manele, organizat weekendul acesta la Cămărașu, județul Cluj, pare că nu se bucură de succesul așteptat. În prima seară a festivalului au participat destul de puțini spectatori, chiar dacă pe scenă a urcat Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți al acestui tip de muzică.
Așadar, datorită lipsei scăzute a intereseului de la festivalul de manele, se pare că o parte importantă a jandarmilor pregătiți să asigure buna desfășurare a evenimentului vor fi trimiși acasă.

Jandarmii clujeani anunțaseră că vor fi peste 150 de efective la Cămărașu, dar aceștia au fost chiar mai mulți decât spectatorii plătitori de bilete.

În cea de-a doua zi a festivalului, sâmbătă, pe scena de la Cămărașu sunt așteptați să urce Nicolae Guță și fiica sa Nicoleta Guță. Rămâne de văzut dacă aceștia vor avea mai mult succes și vor reuși să strângă un public mai numeros decât a făcut-o celebrul Jador în ziua precedentă.

”Încercăm să aducem un alt fel de eveniment printre noi, alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai genului şi momentului. Se asigură locuri de parcare auto pentru toţi participanţii, în imediată vecinătate a locaţiei. Posibilitate de campare în limita spaţiului disponibil”, anunțau organizatorii înaintea debutului festivalului.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu?

Published

on

Foto/Video Cluj. Imagini de la Festivalul de manele. Mai mulți jandarmi decât spectatori în prima seară a festivalului de la Cămărașu?

A fost prima seară a Festivalului de manele de la Cămărașu, județul Cluj.Festivalul One de manele, organizat weekendul acesta la Cămărașu, județul Cluj, pare că nu se bucură de succesul așteptat, transmit cei de la Ziua de Cluj. În prima seară a festivalului au participat destul de puțini spectatori, chiar dacă pe scenă a urcat Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți al acestui tip de muzică.One Festival: „#Jador❤️ ZIUA 1
Ne bucurăm că am avut ocazia de a petrece împreuna cu #Jador și cel mai super public în prima zi de festival 🎉
Vă așteptăm mâine, în 2 iulie 2022 , să ne distrăm alături de legendarul Nicolae Guță, Nicoleta Guță și formațiile lor pe scena #OneFestival 🥳🤩”Așadar, datorită lipsei scăzute a interesului de la festivalul de manele, se pare că o parte importantă a jandarmilor pregătiți să asigure buna desfășurare a evenimentului vor fi trimiși acasă.Jandarmii clujeani anunțaseră că vor fi peste 150 de efective la Cămărașu, dar aceștia au fost chiar mai mulți decât spectatorii plătitori de bilete.În cea de-a doua zi a festivalului, sâmbătă, pe scena de la Cămărașu sunt așteptați să urce Nicolae Guță și fiica sa Nicoleta Guță. Rămâne de văzut dacă aceștia vor avea mai mult succes și vor reuși să strângă un public mai numeros decât a făcut-o celebrul Jador în ziua precedentă.”Încercăm să aducem un alt fel de eveniment printre noi, alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai genului şi momentului. Se asigură locuri de parcare auto pentru toţi participanţii, în imediată vecinătate a locaţiei. Posibilitate de campare în limita spaţiului disponibil”, anunțau organizatorii înaintea debutului festivalului, potrivit Antena 3.Video de la festivalul de manele

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Eveniment

Accident Cluj GRAV. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane, duse la spital

Published

on

Accident Cluj GRAV. O tânără de 21 de ani a murit, alte 3 persoane, duse la spital

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Ciucea, din județul Cluj. O tânără de 21 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ciucea spre Cluj-Napoca. Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 7:10, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială și un echipaj SMURD.În sprijin a venit și o ambulanță SAJ. Ajunși la fața locului, pompierii au găsit două autoturisme avariate. Într-un autoturism se afla o tânără încarcerată și inconștientă, în stop cardio-respirator. Folosind echipamentele din dotare, pompierii au descarcerat-o și au predat-o echipajelor medicale, care au început manevrele de resuscitare.În ciuda eforturilor depuse de echipajul de pe ambulanță și de către pompieri, medicul a constatat decesul tinerei de 21 de ani. De asemenea, alte trei persoane au fost transportate la spital în stare de conștiență și cu leziuni minore. Mai exact, a fost vorba despre doi bărbați și o minoră de 10 ani”, a transmis ISU Cluj.

Source link

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite

Copyright © 2020 iLoveYouCluj. Webdesign & Marketing - iPublicitate