Categories: Eveniment

Reacția lui Billel Omrani după ce patronul CFR Cluj a spus că fotbalistul a insistat să revină la club: „Nu e doar CFR Cluj anul ăsta”

Billel Omrani a vorbit la finalul meciului cu FC Argeș despre declarațiile patronului de la CFR Cluj, Neluțu Varga, care a spus că Omrani a insistat să revină la CFR.”Nu vreau să vorbesc despre asta, e mai bine. Dacă aș spune, nu ar fi frumos. Nu e doar CFR Cluj anul ăsta. Sunt mai multe echipe foarte bune. Trebuie să ne batem cu fiecare echipă”, a spus Billel Omrani, citat de digisport.ro.Neluțu Varga a declarat recent că atacantul a regretat că nu și-a prelungit contractul în vară, și că FCSB a fost doar o variantă de rezervă pentru el.„Nu deloc, că nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB, m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi.În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire”, a declarat Neluțu Varga, pentru Pro TV.Fotbalistul a mărturisit că este fericit că echipa a câștigat și este hotărât să demonstreze în tricoul vicecampioanei, deși spune că mai are nevoie de minute în teren.”Am fost fericit să debutez. Am vrut să demonstrez. Am ratat o ocazie de gol. E importantă victoria noastră. Am avut emoții. Este un club mare, un stadion extraordinar, un public extraordinar, toată echipă e frumoasă. A fost bine. Am nevoie de mai mult timp, acum sunt bine. E primul meci, am câștigat, sunt fericit și sper să câștigăm fiecare meci.A fost bine să joc 45 de minute. E mai bine să o iau pas cu pas. Acum mă simt foarte bine, am slăbit mult, încă e nevoie să slăbesc puțin. Mă simt bine. Lucrez foarte mult cu preparatorul fizic.E bine că am câștigat pentru încrederea noastră să câștigam. Trebuie să câștigăm fiecare meci și să fim pe loc de play-off”, a declarat Billel Omrani la finalul meciului.

Source link

Facebook Comments Box
Diana Petrescu

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

18 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

18 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago