Categories: Eveniment

Satul din România în care îl găsești pe Moș Crăciun. E la fel ca cel din Laponia, cu Căsuța Spiridușilor, Poșta, Atelierul de Jucării și Casa Moșului


Puțini sunt cei care în luna decembrie nu visează să ajungă în Laponia, la casa lui Moș Crăciun. Dar e și scump și departe… Vestea bună este că există o variantă mult mai ieftină pentru satul lui Moș Crăciun, chiar în România.
Da, nu trebuie să mergem până în Laponia pentru a-l vizita pe Moş Crăciun. Există un loc în România, un sătuc care se bucură deja de o mare popularitate și sute de vizitatori i-au trecut pragul. Proiectul, unic în România, a fost inaugurat în decemnrie 2021. 

Tărâmul de vis în care cei mari și cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun se află în județul Neamț, în Negrești și are de toate: Căsuța Spiridușilor, Poșta, Atelierul de Jucării, Casa lui Moș Crăciun, Atelierul de împachetat cadouri, spiriduși, magazinul de suveniruri – sunt doar câteva din surprizele care îi așteaptă pe micii și marii musafiri ai Moșului.

A fost odată ca niciodată… A fost un bătrân generos, cu dor de ducă și încărcat de daruri. A fost o mică turmă vrăjită de reni zburători. Și au mai fost crăciunițe, crăciunei, spiriduși și zâne. Și toți trăiau într-un mic sat. În Laponia exista, inițial, Satul. Apoi, Moș Crăciun (căci despre el este vorba!) a hotărât că oasele lui, ce au început să resimtă reumatismul, au nevoie de o climă mai blândă. Așa că a hotărât să își facă o nouă reședință în România, în Moldova, în comuna Negrești, din județul Neamț”, se arată în prezentarea parcului.
Vizitarea satului tematic se face ghidat de către spiridușii Moșului, în grupuri care nu pot depăși 30 de persoane pentru fiecare interval orar. Durata unui tur este de 30 de minute. Pentru a fi siguri că prindeți un loc pentru a vizita satul Moșului, organizatorii vă recomandă să cumpărați cardul de acces din timp, de pe platforma dedicată.

Nu putem permite crearea de grupuri aglomerate sau nerespectarea ordinii și a orelor de vizitare. Noi nu suntem răspunzători dacă nu ajungi la ora pentru care ai cumpărat cardul de acces și aceasta nu constituie un motiv pentru restituirea banilor. Putem reprograma vizita dvs. DOAR în limita locurilor disponibile.
Te rugăm să selectezi corect în formularul de programare numărul de persoane care te vor însoți în cadrul vizitei în Satul lui Moș Crăciun. Este posibil ca numărul de persoane pe care îl poți alege să fie mai mic decât ai tu nevoie iar în acest caz trebuie să cauți un alt interval orar în care este disponibil numărul de persoane pe care ți-l dorești.
Programul de funcționare:

Luni, Marți, Miercuri, Joi, Vineri: 09.00 – 21.00
Sâmbătă și Duminică: 09.00 – 21.00

Prețuri:

Tur de zi al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Duminică în intervalul 09:00 – 16:20 – 60 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

Tur de seară al parcului „Satul lui Moș Crăciun” de Luni până Duminică în intervalul 16:20 – 21:00 – 100 lei per copil/adult (copiii cu vârsta până în 2 ani au acces gratuit)

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

Source link

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago