Eveniment

Video-UNTOLD prezintă Satoshi ft. Corul de Copii al Operei Maghiare – Believer (Remake)

În lumea muzicii, colaborările dintre artiști și genuri muzicale diferite au adus întotdeauna o prospetime unică și provocatoare. În acest context, festivalul muzical UNTOLD a fost întotdeauna cunoscut pentru că aduce în atenția publicului colaborări inedite, ce ne provoacă să privim muzica cu alți ochi. Într-o astfel de întâlnire memorabilă, DJ-ul și producătorul de renume mondial, Satoshi, s-a unit cu Corul de Copii al Operei Maghiare pentru a reinterpreta melodia “Believer” într-un mod cu totul inedit.

Istoria melodiei “Believer”:

“Believer” este o piesă rock alternativ lansată de către formația americană Imagine Dragons în 2017. Devenită rapid un hit global, melodia se remarcă prin versurile puternice și ritmul său energic. A captivat publicul din întreaga lume, iar fanii muzicii electronice au început să viseze la o reinterpretare a acestei piese, care să îmbine sunetul electronic cu măreția și emoția unui cor de copii.

Întâlnirea cu Satoshi:

Satoshi este unul dintre artiștii de top din scena muzicii electronice, cunoscut pentru creativitatea sa debordantă și abordarea unică în producție. Atunci când a auzit piesa “Believer”, a fost imediat atras de potențialul acesteia pentru a crea ceva cu totul special. Cu o carieră plină de succes și o experiență vastă în producție, Satoshi a căutat mereu să creeze experiențe muzicale inedite, care să îmbine elemente surprinzătoare pentru a oferi publicului său ceva memorabil.

Colaborarea cu Corul de Copii al Operei Maghiare:

Pentru a da viață ideii sale de reinterpretare a piesei “Believer”, Satoshi a hotărât să colaboreze cu Corul de Copii al Operei Maghiare. Acest cor este cunoscut pentru talentul și profesionalismul său, având o tradiție muzicală bogată și participând în diverse proiecte artistice, atât în țară, cât și internațional. Îmbinând sunetul electronic cu armoniile vocale ale copiilor, Satoshi și-a propus să ofere publicului o experiență muzicală cu adevărat memorabilă.

Procesul creativ și rezultatul final:

Procesul de colaborare a implicat multă muncă și armonizare între cele două lumi muzicale aparent diferite. Satoshi a transpus versurile puternice ale piesei “Believer” într-o nouă atmosferă muzicală, iar Corul de Copii al Operei Maghiare a adăugat un strat de emoție și măreție. Rezultatul final a fost o reinterpretare captivantă a melodiei, care a surprins și încântat publicul la nivel mondial.

 

Facebook Comments Box
Egon Kilin

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

1 day ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

5 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

6 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

7 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

1 week ago