Connect with us

Floresti

Furturile din Florești Continuă: Cetățenii Solicită Ajutorul Comunității

Stefania Heinz

Published

on

Florești, 2 iunie 2024 – O nouă serie de furturi a fost raportată în localitatea Florești, stârnind îngrijorarea locuitorilor. În această dimineață, o cititoare a ziarului “I Love You Cluj” a relatat un incident recent în care un individ suspect, descris ca fiind de origine arabă, a fost prins de poliție după ce a fost surprins în flagrant delict.

Incidentul din noaptea trecută

Potrivit mărturiei, hoțul a fost surprins în timp ce încerca să fure dintr-o rulotă parcată în zonă. Proprietarul rulotei, alertat de zgomotul geamului spart, a ieșit să verifice și a dat nas în nas cu infractorul. A urmat o urmărire pe dâmb, în care au fost implicați și alți vecini. În timpul altercației, hoțul a amenințat cu un cuțit, dar în graba sa de a fugi, și-a abandonat rucsacul, șurubelnița folosită la spargere și un adidas.

Intervenția poliției și reacția comunității

Poliția, alertată printr-un apel la 112 făcut chiar de hoț, a sosit la fața locului. Hoțul, care își luxase umărul în timpul fugii, a susținut că a fost lovit de o mașină. La fața locului, polițiștii au recuperat obiectele lăsate de infractor și au constatat că acesta era desculț și ud, indicii clare ale implicării sale.

Soțul victimei, care a colaborat cu poliția, a confirmat identitatea hoțului. Deși la secția de poliție suspectul a recunoscut inițial că rucsacul și adidasul îi aparțin, ulterior, adus la fața locului pentru o mini interogare, și-a schimbat declarația, susținând că obiectele au fost plantate acolo de altcineva.

Frustrările comunității și limitările legii

În ciuda dovezilor adunate, poliția a declarat că nu-l poate reține pe suspect deoarece nu a reușit să fure nimic efectiv. Aceasta a stârnit furia și frustrarea cetățenilor, în condițiile în care pagubele produse depășesc 1000 de euro, iar amenințarea cu cuțitul a fost clară.

Zonele afectate includ străzile Narciselor, Razoare, și posibil Magnoliei și Lăcrimioarelor. Locuitorii sunt avertizați să fie vigilenți și să raporteze orice activitate suspectă la numărul de urgență 112.

Apel la solidaritate

Comunitatea din Florești este chemată să se unească în fața acestei amenințări. Orice informație poate fi crucială pentru prinderea și pedepsirea hoțului. Cetățenii sunt încurajați să își protejeze bunurile și să rămână vigilenți.

“Trebuie să fim uniți și să colaborăm cu autoritățile pentru a preveni alte incidente,” a declarat cititoarea. “Fiecare mic indiciu poate face diferența.”

Pentru mai multe detalii și actualizări, rămâneți alături de “I Love You Cluj”.

Declaratia doamnei Angyalosi Beata.
Avem un hoț în Florești care azi noapte a fost prins de poliție, dar va fi eliberat în câteva ore, așa că sper să îl facem vedetă. Este unul de origine arabă care a făcut mai multe spargeri prin zonă, a spart mașini, a intrat in curți și case. Au fost depuse plângeri, dar se pare că nu se leagă dosarele între ele. Azi noapte ne-a spart geamul la rulotă și soțul meu cand a văzut geamul deschis, a mers să verifice. A dat nas în nas cu el, l-a fugărit pe dâmb alături de alți vecini. Hoțul avea la el un cuțit și a amenințat că îl va folosi. În grabă și-a lăsat rucsacul, șurubelnița cu care a spart geamul în rulotă și un adidas lângă rulotă. L-a pierdut în fugă. Totul a fost ridicat de poliție, criminalistica a refuzat să vină la început, apoi s-a răzgândit, dar nu a găsit amprente nici la rulotă, și nici la vecinii la care a mai facut spareger anterior. Hoțul in timp ce era fugărit a căzut și și-a luxat umărul, după care a sunat la 112 și din câte am înțeles a spus că a fost lovit de o mașină. Așa a fost chemată și poliția la fapta locului. Era desculț, cu picioarele ude căzut lângă o trotinetă. A mers soțul cu poliția si a confirmat ca a fost el. Au adus hoțul la rulota la o mini interogare. Înainte hoțul la secția de poliție a confirmat că rucsacul și adidașii sunt al lui, însa când a fost adus de politie la rulotă a zis că el nu a fost deloc aici și cineva a plantat obiectele în și lângă rulotă. Poliția spune că pentru că nu a luat nimic, nu îl pot reține, deși ne-a făcut o pagubă de 1000 de euro, plus l-a amenințat pe sotul cu cuțitul. Străzile în care s-au facut spargeri este Narciselor și Razoare (posibil și Magnoliei și Lăcrimioarelor) , dar dacă este liber la progarm, se poate muta în orice zonă. Așa că dacă îl vedeți sau vedeți orice suspect, nu ezitați să sunați la 112.

Facebook Comments Box

Floresti

Un cuplu din Floresti cu doi caini unul fara lesa ca in jungla sa napustit la 2 femei care se plimbau. A intervenit Politia – VIDEO

Tudor Calinescu

Published

on

Cand unii se cred deasupra legii, hipsteri si nonconformisti, pentru cei care cred ca se cuvine orice si ei sunt ofticati pe politie.

O zi minunata in comuna Floresti, unde se pare ca nici pe camp nu mai poti iesi linistit sa iti plimbi cainii.  Adica poti, dar trebuie sa stii clar ca o sa sfarsesti la politie . Pe scurt: am iesit afara cu Sasha si Joy pe camp dupa cum se vede. La un moment dat au aparut cele doua individe , Joy era in lesa, Sasha era fara. Sasha s-a apropiat de ele fara sa le atinga .. pe ele sau caruciorul. Au inceput sa zbiere la noi sa ne tinem cainele, desi saracul Sashel nu facea absolut nimic. Am fost injurati cu accent moldovenescm, m-am enervat si le-am spus sa se duca dracu odata de langa noi pentru ca imi agita cainii. S-au indepartat la 10 m de noi si au dat un telefon . Dupa vreo 10 minute s-a prezentat specimenul din video care ne cere sa ne legitimam.. In momentul in care am vrut sa plecam de acolo pentru ca nu facusem absolut nimic,organul din video il prinde pe Sebi de brat.Sotia organului si mama sotiei au sarit sa imi ia camera video . De acolo se vede totul. Cam asa decurge o zi obisnuita din viata unui om care iese linistit sa isi plimbe cainii PE CAMP! O sa reeditez povestea, inca tremur de nervi — in Floresti”, a descris scena Sebastian.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite