Media

Florin Piersic i-a adresat un mesaj lui George Burcea, care va interpreta rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-un film: „Cel mai bine știi ce să facă? Să vorbească cu mine, așa să-i spui”

Florin Piersic a luat atitudine în ceea ce privește rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-un film recent, oferindu-și gândurile sincere și exprimându-și dezamăgirea față de o situație personală anterioară similară. Celebra sa apariție în filmul „Rug și Flacără” (1979), în care a jucat rolul lui Cuza, își păstrează amprenta de-a lungul anilor.

Actorul a dezvăluit într-un interviu pentru Fanatik că, deși a fost distribuit de regizorul Adrian Petringenaru pentru acest rol, nu a fost informat că vocea sa va fi înlocuită în post-producție. Piersic a mărturisit că această decizie l-a afectat profund, mai ales că, la vizionarea filmului, a constatat că vocea pe care o aude nu era a sa. Acest lucru a creat o discrepanță între interpretarea sa vizuală și experiența auditivă, afectându-i percepția asupra filmului.

Recent, actorul a aflat că George Burcea urmează să interpreteze rolul lui Alexandru Ioan Cuza într-un alt film și a dorit să-i transmită un mesaj. În primul rând, îl sfătuiește pe Burcea să se documenteze temeinic despre viața și personalitatea lui Cuza, la fel cum a făcut și el în trecut. Piersic consideră că acest lucru îl va ajuta să ofere o interpretare mai credibilă și autentică. De asemenea, sugerează că ar fi benefic ca Burcea să discute cu el direct pentru a înțelege mai bine profunzimea și nuanțele personajului pe care urmează să-l interpreteze.

În mediul online, Burcea a anunțat cu entuziasm că va juca într-un film și că rolul său va fi cel al domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Acest anunț a stârnit curiozitatea și interesul publicului, iar Burcea a subliniat importanța și responsabilitatea de a reda credibil un personaj istoric atât de semnificativ pentru România modernă.

În altă ordine de idei, Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost premiat recent la Gala Premiilor Literare pentru cartea sa de memorii intitulată „Viața este o poveste”. Această distincție a reprezentat o recunoaștere a contribuției sale remarcabile în lumea literaturii, oferind publicului o perspectivă inedită asupra vieții și carierei sale artistice.

Facebook Comments Box
Tudor Calinescu

Recent Posts

Tragedie într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde o femeie și-a pierdut viața.

O tragedie a avut loc în seara zilei de marți, într-un supermarket din Cluj-Napoca, unde…

2 days ago

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un eveniment dedicat Zilei Europei

Joi, 9 mai 2024, în Piața Unirii, începând cu ora 11:00, va avea loc un…

2 days ago

Nicu Ceaușescu: ”Nici în 20 de ani nu veți reuși să zugrăviți ce a construit tata”

Declarația lui Nicu Ceaușescu din 20 iulie 1992, de la procesul în care era judecat,…

2 days ago

Florin Piersic a fost Transferat de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un Avion SMURD, Seara Trecută

Medicul din Cluj-Napoca care l-a operat pe Florin Piersic, despre starea de sănătate a marelui…

2 days ago

Mașina lui Bobby din Dallas, Descoperită la Iulius Mall Cluj – Vezi Imaginile

O Frumusețe de Mercedes Decapotabil, Asemănătoare Celei Conducute de Actorul Patrick Duffy în Serialul Dallas…

2 days ago

Un Locuitor dintr-un bloc din Gheorgheni Se Întreabă Cum Să bea Vecinul O Supă Din Cocoșul Enervant?” / Răspunsul Neașteptat Pe Care L-a Primit

Problema creșterii găinilor între blocuri este una semnificativă în anumite zone în care casele vechi…

3 days ago