Connect with us

National

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, Marcat de Huiduieli după Intervenția Surpriză a unui Manelist: „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

Stefania Heinz

Published

on

O Apariție Neașteptată și Neplăcută la Concertul Coldplay de pe Arena Națională

Concertul trupei britanice de rock Coldplay, susținut pe Arena Națională din București în cadrul turneului „Music of the Spheres”, a fost marcat de un incident surprinzător și neplăcut. Mii de spectatori au huiduit în timpul spectacolului, după ce un manelist a fost invitat pe scenă și a cântat alături de solistul trupei, Chris Martin.

Incidentul

În mijlocul concertului, solistul Chris Martin a făcut o declarație în care a menționat că, înainte de a veni în România, a căutat să descopere artiști locali pe care îi apreciază. În acest context, l-a invitat pe scenă pe un cântăreț de manele, se pare că Babasha. Momentul a fost descris ca o încercare de a sparge barierele muzicale și culturale. Chris Martin a acompaniat manelistul la clape, în timp ce acesta a cântat versuri precum „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei.”

Reacția Publicului

Publicul nu a fost impresionat de acest moment improvizat și a reacționat imediat prin huiduieli care au umplut Arena Națională. Mulți spectatori, care așteptaseră cu entuziasm acest concert, au fost dezamăgiți și au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului.

„Mi s-a dus tot cheful,” a spus un fan dezamăgit. „Venisem să ascult Coldplay, nu mă așteptam la un asemenea moment.”

Reacțiile pe Rețelele de Socializare

Pe rețelele de socializare, reacțiile au fost rapide și critice. Utilizatorii și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea față de acest incident. Unii au comentat ironic, „Fără cuvinte”, în timp ce alții au criticat organizatorii pentru lipsa de înțelegere a preferințelor publicului. „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay,” a scris un alt utilizator.

Reacția Trupei Coldplay

După acest moment controversat, Chris Martin nu a mai interacționat cu publicul, încercând să continue concertul cât mai profesionist posibil. Totuși, incidentul a lăsat o amprentă negativă asupra experienței fanilor prezenți la eveniment.

Concluzie

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, care ar fi trebuit să fie un eveniment de neuitat pentru fanii români, a fost umbrit de o intervenție neașteptată și neplăcută. Invitația unui manelist pe scenă a stârnit nemulțumirea publicului și a generat reacții critice atât la fața locului, cât și pe rețelele de socializare. Organizatorii vor trebui să reevalueze astfel de decizii pentru a evita incidente similare în viitor și pentru a asigura o experiență pozitivă pentru toți participanții.

Facebook Comments Box

National

Trupa Divertis revine pe scenă după 15 ani, într-un spectacol memorabil. Reuniunea membrilor va avea loc în această toamnă și, cu acest prilej, i se va aduce un omagiu lui Ioan Gyuri Pascu.

Stefania Heinz

Published

on

Trupa Divertis revine pe scenă după 15 ani, într-un spectacol memorabil. Reuniunea membrilor va avea loc în această toamnă și, cu acest prilej, i se va aduce un omagiu lui Ioan Gyuri Pascu. Pe 26 septembrie se împlinesc opt ani de la moartea regretatului actor.

Trupa Divertis, emblematică pentru umorul românesc, se reunește după 15 ani pentru un spectacol memorabil. Evenimentul va avea loc în această toamnă și va include un omagiu special adus lui Ioan Gyuri Pascu, la opt ani de la trecerea sa în neființă.

Reuniunea și Omagiul

Spectacolul de reunire este programat pentru 18 noiembrie, la Sala Palatului, sub titlul „Divertis. Povestea”. Membrii trupei, printre care Toni Grecu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Grețcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Valentin Darie, Silviu Petcu, Ioan T. Morar, Doru Pârcălabu și Ghighi Bejan, vor urca pe scenă pentru a aduce zâmbete și a reînvia magia umorului care i-a consacrat.div10

Un moment special al spectacolului va fi dedicat regretatului Ioan Gyuri Pascu. Actorul, care a murit la vârsta de 55 de ani în urma unui infarct, a fost o figură centrală în cadrul trupei Divertis. Moștenirea sa artistică și contribuțiile la succesul grupului vor fi celebrate prin diverse momente emoționante și amuzante.

Istoria și Impactul Trupei Divertis

Fondată în 1981, trupa Divertis a devenit rapid un reper al umorului românesc. Printre membrii săi notabili s-au numărat Toni Grecu, Doru Octavian Dumitru, Ioan Gyuri Pascu, Florin Călinescu și mulți alții. Grupul a fost cunoscut pentru satirele sale inteligente și critice, care au captivat publicul și au rămas relevante de-a lungul decadelor.

În 2008, din cauza divergențelor interne, trupa s-a scindat în două entități: Divertis, condusă de Toni Grecu, și Distractis, formată din foști membri ai grupului. Toni Grecu a recunoscut că orgoliile personale au jucat un rol semnificativ în destrămarea trupei, adăugând o notă de regret asupra unui capitol important din istoria umorului românesc.

Reuniunea – Un Nou Început

Reuniunea trupei Divertis marchează un nou început și o ocazie de a retrăi momentele de glorie ale grupului. Cu promisiunea unui spectacol plin de umor și momente emoționante, evenimentul de pe 18 noiembrie este așteptat cu nerăbdare de fanii vechi și noi ai trupei.

Spectacolul „Divertis. Povestea” nu este doar o celebrare a trecutului, ci și o reafirmare a relevanței și impactului umorului inteligent în societatea contemporană. Trupa Divertis demonstrează că, indiferent de provocările întâmpinate, umorul de calitate rămâne atemporal și esențial.

div10

„Așa i-a fost momentul și așa i-a fost destinul. Nu am niște răspunsuri prea sofisticate. Ca în orice căsnicie, dacă la un moment dat vezi că nu prea mai ai cine știe ce satisfacții din treaba asta, mai bine îți vezi de cale.

Cam asta a fost. Nu am ce povești să fac. Un lucru este clar, nu am niciun fel de resentimente față de nimeni și niciun fel de critici nimănui. Îmi asum și părțile bune, și părțile proaste. Am făcut și greșeli din orgoliu, dar nu atât de multe, dar am făcut, dar nu neapărat pe zona asta profesională. Noi nu trăim doar ca să muncim, mai avem și alte lucruri de făcut pe lume’, a mărturit acesta în emisiunea lui Denise Rifai.

Facebook Comments Box
Continue Reading

National

Poți să fii cool, dar niciodată cool ca Florin Piersic

Maria Costea

Published

on

Într-o lume plină de tendințe trecătoare și modele efemere, există câteva personalități care transcend vremurile și rămân simboluri ale autenticității și carismei. Florin Piersic este una dintre aceste figuri emblematice. Deși mulți încearcă să fie cool, nimeni nu poate atinge nivelul de farmec și stil pe care Piersic îl emană în mod natural.

Florin Piersic nu este doar un actor extraordinar; el este un fenomen cultural. Cariera sa remarcabilă, plină de roluri memorabile în teatru și film, este doar o parte a magnetismului său. În afara scenei și ecranului, Piersic a reușit să cucerească inimile publicului prin personalitatea sa vibrantă și umorul său inconfundabil.

Poți să fii cool, dar niciodată cool ca Florin Piersic arzând-o fin pe Magheru în ’72, la filmările pentru „Parașutiștii”.

Hotelul Lido arăta mai bine ca-n prezent, inclusiv starea carosabilului.

foto: arhiva Studiourile Buftea

Facebook Comments Box
Continue Reading

Locuri de vizitat in Romania

Lacul din vestul României, peisaj demn de un film SF: Descoperă rolul misteriosului “portal” din mijlocul lacului

Stefania Heinz

Published

on

În vestul României, există un lac care pare desprins dintr-un film science-fiction, fascinând atât turiștii, cât și localnicii cu peisajul său spectaculos. În mijlocul acestui lac se află un fenomen unic și misterios, denumit popular ”portal”. Acest “portal” este, de fapt, o dolină, un fel de gaură în solul lacului care creează o imagine spectaculoasă și intrigantă.

Situat în județul Bihor, Lacul Vida atrage atenția nu doar prin culoarea sa turcoaz, ci și prin acest ”portal” care pare să absoarbă apa în adâncuri. Rolul acestei doline este de a controla nivelul apei din lac, prevenind inundațiile. Când nivelul apei crește peste o anumită limită, excesul este drenat prin această gaură, păstrând astfel echilibrul natural al lacului și împiedicând revărsările.

Peisajul inedit și atmosfera misterioasă fac din Lacul Vida o destinație de vis pentru fotografi, aventurieri și iubitori de natură. Vegetația bogată și liniștea locului creează un cadru perfect pentru relaxare și explorare. Vizitatorii pot face drumeții în jurul lacului, se pot bucura de picnicuri pe malurile sale sau pot admira flora și fauna specifică zonei.

De asemenea, Lacul Vida este un loc ideal pentru activități acvatice. Pescuitul este permis, iar amatorii de sporturi nautice pot explora lacul cu bărci sau caiace. Toate aceste activități se desfășoară sub supravegherea autorităților locale pentru a proteja ecosistemul fragil al lacului.

Lacul Vida, situat în comuna bihoreană Dobreşti, este un lac de acumulare construit în 1967 pentru a servi minele care extrăgeau bauxită de pe cursurile râurilor Vida şi Topliţa.

Accesul la lac se face ușor de pe drumul european E79, fiind amplasat la doar 40 de kilometri de Oradea.

Dacă urmezi firul apei care alimentează lacul, ajungi la izvor. Aici se află o peșteră care, în trecut, a fost folosită ca refugiu.

Lacul din vestul României, cu peisajul său demn de un film SF și misteriosul ”portal”, este o bijuterie naturală care merită vizitată. Indiferent dacă ești în căutarea unei aventuri, a unei zile liniștite în natură sau a unor fotografii spectaculoase, Lacul Vida te așteaptă cu brațele deschise.

Facebook Comments Box
Continue Reading

Cele mai citite