National

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, Marcat de Huiduieli după Intervenția Surpriză a unui Manelist: „Mi s-a dus tot cheful” | VIDEO

O Apariție Neașteptată și Neplăcută la Concertul Coldplay de pe Arena Națională

Concertul trupei britanice de rock Coldplay, susținut pe Arena Națională din București în cadrul turneului „Music of the Spheres”, a fost marcat de un incident surprinzător și neplăcut. Mii de spectatori au huiduit în timpul spectacolului, după ce un manelist a fost invitat pe scenă și a cântat alături de solistul trupei, Chris Martin.

Incidentul

În mijlocul concertului, solistul Chris Martin a făcut o declarație în care a menționat că, înainte de a veni în România, a căutat să descopere artiști locali pe care îi apreciază. În acest context, l-a invitat pe scenă pe un cântăreț de manele, se pare că Babasha. Momentul a fost descris ca o încercare de a sparge barierele muzicale și culturale. Chris Martin a acompaniat manelistul la clape, în timp ce acesta a cântat versuri precum „Ooo, ooo, îmi plac prea mult ochii tăi/ Ooo, ooo, ce să mă mai fac cu ei.”

Reacția Publicului

Publicul nu a fost impresionat de acest moment improvizat și a reacționat imediat prin huiduieli care au umplut Arena Națională. Mulți spectatori, care așteptaseră cu entuziasm acest concert, au fost dezamăgiți și au părăsit stadionul înainte de finalul spectacolului.

„Mi s-a dus tot cheful,” a spus un fan dezamăgit. „Venisem să ascult Coldplay, nu mă așteptam la un asemenea moment.”

Reacțiile pe Rețelele de Socializare

Pe rețelele de socializare, reacțiile au fost rapide și critice. Utilizatorii și-au exprimat dezamăgirea și frustrarea față de acest incident. Unii au comentat ironic, „Fără cuvinte”, în timp ce alții au criticat organizatorii pentru lipsa de înțelegere a preferințelor publicului. „Nici o urmă de regret că nu am luat bilet la Coldplay,” a scris un alt utilizator.

Reacția Trupei Coldplay

După acest moment controversat, Chris Martin nu a mai interacționat cu publicul, încercând să continue concertul cât mai profesionist posibil. Totuși, incidentul a lăsat o amprentă negativă asupra experienței fanilor prezenți la eveniment.

Concluzie

Concertul Coldplay de pe Arena Națională, care ar fi trebuit să fie un eveniment de neuitat pentru fanii români, a fost umbrit de o intervenție neașteptată și neplăcută. Invitația unui manelist pe scenă a stârnit nemulțumirea publicului și a generat reacții critice atât la fața locului, cât și pe rețelele de socializare. Organizatorii vor trebui să reevalueze astfel de decizii pentru a evita incidente similare în viitor și pentru a asigura o experiență pozitivă pentru toți participanții.

Facebook Comments Box
Stefania Heinz

Recent Posts

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

3 days ago

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca Deschide Piscina Olimpică Exterioară pe 15 Iunie 2024

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) anunță cu bucurie deschiderea Piscinei Olimpice exterioare, sâmbătă, 15 iunie…

1 week ago

Video viral: Mesajul Emoționant al Actorului Bogdan Bob Rădulescu către Elevii Clujeni

Mesajul actorului Bogdan Bob Radulescu la întâlnirea cu elevii liceului unitarian din Cluj. Actorul Bogdan…

1 week ago

FlyOne Debutează pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj cu Zboruri Charter către Antalya

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj a anunțat în premieră absolută debutul unei noi companii aeriene,…

1 week ago

VIDEO: Polonezii S-au Enervat pe Cireșele Românești din Piețele Lor. Sa intors roata!

Recent, piețele din Polonia au fost scena unui mic conflict agricol internațional. Polonezii s-au enervat…

2 weeks ago