National

Interlopii Retinuti pentru Crima in Padina: Fiii unei Vrajitoare din Bucuresti

Într-un incident șocant petrecut în parcarea unui hotel din Padina, trei bărbați cunoscuți ca interlopi notorii au fost reținuți în legătură cu crima în care un bărbat din Târgoviște a fost ucis brutal. Victima și-a apărat soția de atacatori, iar consecințele au fost tragice.

Potrivit unui apel la 112, în mijlocul nopții, a fost semnalată o crimă într-un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina. Polițiștii sosiți la fața locului au descoperit cadavrul unui bărbat de 41 de ani din Târgoviște. Victima, care și-a găsit sfârșitul într-un mod violent, și-a apărat soția de atacatori. “Este vorba despre o crimă extrem de brutală, iar suspecții au folosit macete“, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Anchetatorii au identificat rapid trei bărbați, membri ai grupării interlope Fabian din București, ca fiind principalii suspecți în acest caz șocant. Potrivit surselor din anchetă, aceștia au fost găsiți într-o cabană apropiată de locul faptei, cu intenția de a se ascunde la întoarcerea în Capitală.

Se pare că tragedia a fost declanșată de comentarii deplasate ale agresorilor la adresa soției victimei în timp ce aceasta dansa. Soțul, încercând să-și apere partenera de hărțuire, a fost atacat cu o macetă și înjunghiat. Rănit grav, acesta a fugit în parcare, dar a decedat înainte de sosirea echipajelor de prim-ajutor.

Principalul suspect, Marin Laurențiu, cunoscut și sub numele de Solomon, în vârstă de 31 de ani, a fost rapid identificat și reținut. Un alt implicat este Luis Fabian, ambii având legături cu lumea interlopă din București și făcând parte din gruparea Fabian. Sursele precizează că acești indivizi sunt fiii unei cunoscute vrăjitoare din București.

Ancheta a fost preluată de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar cercetările continuă. Se așteaptă ca cei trei suspecți să fie aduși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, este posibil să fie supuși la noi audieri de către procuror.

 

Facebook Comments Box
Dani Muresan

Recent Posts

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago

Topul celor mai sigure orașe și cartiere din România: Vezi pe ce loc se află Clujul și care sunt zonele de evitat

Conform indexului T.R.A.I., realizat de Storia, platforma de anunțuri imobiliare lansată de OLX, Brașov, Oradea…

2 weeks ago

Cursuri pe șantierul de reconversie a fostei platforme Carbochim pentru studenții de la Facultatea de Construcții, printr-un parteneriat între UTCN și grupul IULIUS

Studenții de la Facultatea de Construcții, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, au ocazia de…

2 weeks ago

VIDEO: Lucrări de conservare și modernizare la clădirea emblematică a „Uzinei Carbochim”, cu valoare ambientală pentru Piața 1 Mai din Cluj-Napoca

Clădirea-reper a "Uzinei Carbochim", cel mai mare producător de abrazive din România și un simbol…

2 weeks ago