Prin Oras

Armata Americană înarmată pană in dinţi cu Humvee-urile in Cluj – Ce ne ascunde Guvernul?

Autor Text si Imagine – Mihnea Radu

Am văzut poza asta cu Humvee-ul, făcută azi în Piața Mihai Viteazul. Nu că o dau în OZN-uri sau ceva, dar citeam acum vreo două săptămâni mai multe articole legate de pandemia Covid-19, cum că ar fi un pretext pentru mișcarea în tihnă a trupelor americane pe teatrele operaționale, mai exact programul lor numit “Defender Europe 2020”. În plus de asta, din cele citite acolo, nici unul din soldații americani nu a fost văzut să poarte mască. Pe lângă asta, tocmai a scos astăzi Iohannis armata în stradă. Totul perfect până aici, cu excepția a minim 2 aspecte care imi vin așa, la rece, în cap:
1. De ce sunt echipați soldații full, cu arme la ei?
2. De unde au apărut Humvee-urile?
Întreb asta pentru că n-am văzut până acum niciodată echipamentul ăsta și atâtea H-uri, nici măcar la paradele de 1 Decembrie, numai ARO-uri, ROMAN-uri și DAC-uri. Știu că România e satelit al SUA, DAR… nu e un pic overkill faptul că toată România a devenit împânzită de Humvee-uri și soldați echipați full?
Acum câteva luni de zile, China, aliata Rusiei, a încheiat un contract de colaborare cu Italia, ca să își consolideze puterea în ceea ce privește comerțul în Mediterană, dar și datorită poziției strategice a Italiei în caz de conflicte. Bineînțeles, automat, puterea SUA scade asupra Italiei, din cauza Chinei. MIE UNUL mi se pare FOARTE ciudat că virusul a pornit din China, dar exploatează exagerat de tare Italia. Nu numai din punct de vedere al infectaților de acolo, dar și mass-media vuiește toată despre Italia, asta în condițiile în care nu în Italia a izbucnit Covid-ul, ci în China. Perdea peste ochii oamenilor de rând? Io zic că DA!
De ani buni, China și Rusia sunt oponenții comerciali incontestabili ai SUA, din cauză că importanța și puterea comercială pe care o au chinezii și rușii amortizează super tare monopolul dolarului la nivel global —>>>> pierderi economice masive pentru SUA. De ceva vreme, SUA provoacă încontinuu Rusia cu dizlocări militare și mișcări de piață, iar Putin strânge calm din dinți televizat.
DAR cel mai grăitor exemplu, după părerea mea, este faptul că, deși tot mapamondul se “ascunde” de Covid-19, SUA decide să continue exercițiul militar “Defender Europe 2020”, care ar fi putut fi amânat DE TOT, nu doar redus efectivul, având în vedere “starea de urgență” de pe planetă și faptul că oamenii sunt obligați să stea în casă.
DE CE nu ai voie să ieși între 22:00-06:00 din casă?!?! Ei bine, fiindcă trupele și echipamentele militare se mișcă noaptea, pe culoare bine stabilite dinainte, fără să existe “curioși”, care să fie un ghimpe în curul americanilor. În plus de asta, nu vi se pare ciudat faptul că RUSIA nu prea apare pe la televizor cu haosul Covid-19, deși e imensă ca țară? 🤔😊 #numazic

French soldiers of the 501st Main Battle Tank Regiment, Free French 2nd Armoured Division prepare their Leclercs in Parsberg Nov. 1, 2019. They are taking part In the Dragoon Ready exercise at the Joint Multinational Readiness Center in Hohenfels, Germany. Dragoon Ready is a 7th Army Training Command led exercise designed to ensure readiness and certify the 2nd Cavalry Regiment in NATO combat readiness and unified land operations. Working with NATO allies and partners, the 2nd Cavalry Regiment will culminate the exercise with a multinational combined arms live fire and force on force field training exercise. Held annually, Dragoon Ready will incorporate roughly 5,300 multinational Soldiers and over 1,000 pieces of equipment. (U.S. Army photo by Spc. Enrique Moya, Joint Multinational Readiness Center)

Facebook Comments Box
Calin Roman

View Comments

  • Eu sunt sigur că defapt Humvee sunt de la extratereștrii, ei au trimis intenționat in România aceste vehicule cu soldații lor ca să poată să ne domine. Ați întrebat vreun soldat de ăla daca e român? Știe vorbi românește? Eu cred că dacă mergi la ei și le zici ceva o să vezi că au accent de extratereștrii. Și încă o treabă , motorina de unde? Știți cât consumă un mastodont de ăla? De unde are armata română bani de motorină? Pai nu are, doar vehiculele extraterestre funcționează nuclear. De aia nu ne lasă noaptea, că noaptea se vede că nu scot fum Humvee . Va spun eu, sigur ne invadează extratereștrii și știu și de ce vin la noi. Pai gândiți puțin, doar noi, singura țară din lume care are sarmale? Pai daca pun mana pe rețelele de sarmale o să umple toate galaxiile cu mâncare bună și ieftina. De aceea au trimis soldații lor, să ne țină sub supraveghere și să ne fure reteta de sarmale. Atenție mare, nu ieșiți din casele voastre. Daca stați în casă și nu treceți pe lângă humveeuri nu va pot fura din cap rețetă de sarmale. Fiți precauți. Protejați sarmalele. Nu ieșiți din casă. Nu lăsați extratereștrii să câștige!

Recent Posts

Cele mai mari supermarketuri din Europa

Industria de retail din Europa este dominată de lanțuri mari de supermarketuri, care acoperă o…

1 day ago

Cluj, Piața Unirii în anii ’40: O călătorie în timp către inima orașului de odinioară

Piața Unirii, inima istorică a Clujului, ne dezvăluie un crâmpei din trecut printr-o imagine surprinsă…

4 days ago

Complexul Beliş-Fântânele va fi redeschis în 2026 sub brandul Hampton by Hilton, în urma unei investiții de 20 de milioane de euro

Complexul turistic Beliș-Fântânele din județul Cluj va fi redeschis în 2026 sub brandul internațional Hampton…

5 days ago

„Când o vedea Dunărea asemenea dig, își cere scuze și face cale întoarsă” – Improvizațiile care par să stârnească râsul în fața forței naturii

Într-o nouă încercare de a ține piept apelor Dunării, ne întâmpină un „dig” improvizat, format…

5 days ago

Reprezentanța Ford în Clujul anului 1930 – Povestea lui Nicolae Brudan Poruțiu

prezența unui brand auto atât de renumit precum Ford era un simbol al modernității și…

6 days ago