Categories: Prin Oras

E MAI SIGUR LA UNTOLD DECÂT LA RESTAURANT: 15 bolnavi au decedat de ieri până azi în Cluj, iar la ATI sunt internate 80 de persoane. MULȚUMIM, EMIL BOC!

În ultimele 24 de ore, în județul Cluj au fost confirmate 157 de noi cazuri de coronavirus. 15 bolnavi au decedat de ieri până azi, iar la ATI sunt internate 80 de persoane.CITEȘTE: Rata incidenței la Cluj este de 5,12. Peste 150 de persoane au fost depistate cu COVID în ultimele 24 de oreCITEȘTE: Situația paturilor disponibile de la secțiile ATI din țară. Cluj, supraglomerat de pacienți în stare gravă265.000 de persoane au participat la festivalul de muzică pe stick al plodului de sereist de Sebeș-Alba, Buta, pe care-l ține în brațe Boc. Mască nu s-a purtat, inclusiv edilul șef de mânuță cu soția ne-au demonstrat că legea e facultativă la Cluj-Napoca, e după cum vrea mușchii principelui de Răchițele.Dar Emil Boc minte şi neagă evidenţa în continuare: “Nu petrecerile și Untold sunt problema pandemiei la Cluj, ci rata de vaccinare”. Chiar nu mai are nici o jenă să mintă, în ciuda evidenţei?Ia citiți ce zicea Maestrul Boc: „Untold nu va fi în pericol. Valul patru va fi mult diminuat. Vaccinarea reprezintă calea sigură spre revenirea la normalitate”Prin urmare, din punctul nostru de vedere, Emil Boc ESTE VINOVAT MORAL (dacă are noţiunea şi educaţia necesară să accepte asta), ȘI PENAL (dacă se trezesc din somnul de frumusețe procurorii), PENTRU FIECARE ÎMBOLNĂVIRE, FIECARE RESTRICŢIE, FIECARE DECES. Deşi i s-a atras atenţia constant, cu privire la venirea celui de-al patrulea val de Covid-19, că la festivaluri similare, cu toate măsurile luate, participanţii s-au îmbolnăvit, DIN LĂCOMIE DE IMAGINE a decis să-i pună în pericol pe clujeni ca să-i umple teşchereaua plodului de securist de Sebeş-Alba, amicul Buta.

Source link

Facebook Comments Box
Alex Campian

Recent Posts

Mișcarea ca mod de viață: Ciclismul câștigă tot mai mult teren în rândul clujenilor

În ultimii ani, tot mai mulți clujeni lasă mașina acasă și folosesc bicicleta pentru a…

18 hours ago

CARBOCHIM, CIFRĂ DE AFACERI DE 34,2 MILIOANE DE LEI ÎN 2023

CARBOCHIM S.A., cel mai mare producător de abrazive profesionale din România, a încheiat anul 2023…

18 hours ago

Președintele TIFF, Tudor Giurgiu, despre Cluj vs București: Experiența după trei săptămâni în capitala Ardealului.

O nouă etapă a "competiției" Cluj vs București a fost marcată de sinceritatea președintelui TIFF,…

2 days ago

Studenții UAD au Transformat Căștile de Protecție în Opere de Artă pe Șantierul Carbochim, în Parteneriat cu Grupul IULIUS

Într-o inițiativă inedită de colaborare între mediul academic și cel industrial, 25 de studenți de…

2 days ago

Pasager în stare gravă pe un zbor Tarom: posibilitatea unei aterizări de urgență a fost luată în considerare

Un pasager aflat la bordul unei curse Tarom duminică seara a întâmpinat dificultăți medicale grave,…

1 week ago

Incident dramatic pe teren în timpul meciului dintre Ungaria și Scoția: fotbalist transportat de urgență la spital

Duminică seara, medicii au intervenit de urgență pe teren pentru a-i acorda primul ajutor fotbalistului…

1 week ago