Orasul Tau

Act de Barbarie în Clujul Civilizat: Un Străin Scuipat în Curtea unui Imobil din Centru – O Reflectare Asupra Responsabilității Sociale

Un student de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj a relatat pe un grup destinat studenților străini din Cluj-Napoca un incident deranjant ce a avut loc în curtea unui imobil din centrul orașului.

Tocmai ieșisem să fac cumpărături, iar în momentul în care am ajuns chiar în fața ușii mele, am fost martor la această scenă. Nu-l cunosc pe individul respectiv. Dacă aveți sugestii cu privire la cum ar trebui să procedez în urma unei astfel de situații, vă rog să mă ajutați!, a declarat Taka Orsuka, student străin la Facultatea de Matematică și Informatică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Imaginile șocante surprinse într-un videoclip au avut loc pe Calea Moților 67. Persoana care a filmat a subliniat că toți locuitorii din curtea respectivă adoptă un comportament inuman.

Este foarte probabil că acești indivizi sunt chiriași ai Primăriei Cluj-Napoca, care se confruntă cu dificultăți sociale.

În legătură cu acest incident, doar Poliția Cluj are competența de a investiga întâmplările. Cei responsabili pot fi identificați și aduși ușor în fața justiției.

 

Facebook Comments Box
Anamaria Ioana

Recent Posts

Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni!

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României,…

44 mins ago

Toscana din Ardeal: Un colț de vis ce te transpune în Italia! Descoperă cine a creat acest loc magic în Transilvania

”I Giardini di Zoe”, cunoscută și sub numele de ”Grădina Zoei” sau ”Grădinile Banpotoc”, reprezintă…

4 days ago

Primăvara înfloritoare pe malurile Someșului din Cluj: Culorile vibrante ale florilor de mai încântă privirile și îmbie la contemplare

Cu primăvara în toi, Clujul își dezvăluie splendoarea verde, iar florile de mai colorează malurile…

5 days ago

VIDEO: Unul dintre condamnații în procesul jaf la Banca Transilvania Cluj duce un stil de viață asemănător cu cel al mafioților americani din Epoca de Aur

Andrei Hosu, unul dintre cei doi tineri acuzați și condamnați pentru implicarea în marele jaf…

6 days ago

Malurile Someșului capătă treptat aspectul Sena pariziana

Malurile Someșului prind viață și încep să evolueze către aspectul caracteristic al marilor râuri europene.…

6 days ago